اخبار داغ

تداوم همکاری اتوبوسرانی با ستاد گردشگری در سال جدید رشد ۶۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده تهران افزایش قیمت میوه در بازار جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار تعارض طرح جمع‌آوری دست فروشان در پایتخت درخواست لغو تصویب‌نامه تخصیص سهام عدالت به جاماندگان برنامه هفتم توسعه بستر مناسبی برای تغییرات اساسی در مدیریت اقتصادی رشد ۱۵ هزار واحدی شاخص بورس تمدید مهلت پرداخت وام ودیعه مسکن اعلام قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در بازار اعلام زمان اتمام ثبت نام خودرو تهران نیازمند تاسیس سازمان گردشگری انتقاد شورا از عدم پیشرفت هوشمندسازی شهرداری تهران تغییر رویکرد اداره شهر، مهمترین اقدام در شهرداری کاهش محسوس دمای تهران از ۱۱ تا ۱۳ فروردین اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گامی برای مهار تورم و حمایت از تولید افزایش ۲۰ هزار واحدی شاخص بورس تهران ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان استقرار نظام جامع بودجه‌ریزی مشارکتی در محلات پایتخت ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید به پایتخت

3

پرداخت وام بدون کارمزد به دانشجویان واجد شرایط

  • کد خبر : 23416
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷

معاون بنیاد مستضعفان بیان کرد: تا امروز بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی قرض الحسنه و بدون کارمزد به بیش از ۶۴ هزار دانشجو در ۱۰۰ دانشگاه وزارت علوم و ۵۶ دانشگاه زیرمجوعه وزارت بهداشت اختصاص یافته است. به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، محسن منصوری، معاون بنیاد مستضعفان اعلام کرد: […]

وام دانشجویی

معاون بنیاد مستضعفان بیان کرد: تا امروز بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی قرض الحسنه و بدون کارمزد به بیش از ۶۴ هزار دانشجو در ۱۰۰ دانشگاه وزارت علوم و ۵۶ دانشگاه زیرمجوعه وزارت بهداشت اختصاص یافته است.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران، محسن منصوری، معاون بنیاد مستضعفان اعلام کرد: بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی به دانشجویان مناطق محروم و واجد شرایط، توسط بنیاد مستضعفان پرداخت می شود، وام دانشجویی بنیاد مستضعفان موسوم  توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت به وام بنیاد علوی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سراسر دانشگاه‌های کشور به دانشجویان واجد شرایط پرداخت خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: این وام در هر ترم به دانشجویان واجد شرایط پرداخت می شود تا امروز بیش از ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان وام دانشجویی قرض الحسنه و بدون کارمزد به بیش از ۶۴ هزار دانشجو در ۱۰۰ دانشگاه وزارت علوم و ۵۶ دانشگاه زیرمجوعه وزارت بهداشت اختصاص یافته است.

معاون بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: پس از پایان تحصیل دانشجویان و با گذشت ۶ ماه از زمان فارغ التحصیلی بازپرداخت این وام‌ها آغاز شده و برای دانشجویان پسر نیز تنفس ۲ ساله برای پایان دوره خدمت سربازی در نظر گرفته شده شده است.

منصوری در خصوص مبلغ وام دانشجویی این بنیاد نیز اظهار داشت: بر اساس توافق انجام شده با وزارتخانه‌های بهداشت و وزارت علوم، این وام برای دانشجویان مجرد در هر ترم ۶۰۰ هزار تومان و برای دانشجویان متاهل در هر ترم ۸۰۰ هزار تومان دریافت می‌ شود.

وی دراین خصوص اظهار داشت: بیش از ۳۸۵۰ فقره وام قرض الحسنه دانشجویی در سال ۹۸ توسط بنیاد مستضعفان به دانشجویان واجد شرایط تعلق گرفته است.

 دانشجویان مشغول تحصیل در مقاطع کارشناسی از این وام قرض الحسنه ۴۸ درصد و سهم دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز ۲۶ درصد است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=23416

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی