تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

8

مواد غذایی مفید در درمان آنفولانزا

  • کد خبر : 23019
  • 06 اسفند 1402 - 9:33
مواد غذایی مفید در درمان آنفولانزا
همزمان با سرد شدن هوا و شیوع بیماری‌ها استفاده از خوراکی‌های دارای خواص آنتی‌باکتریال می تواند به درمان هرچه سریع‌تر بیماری کمک کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛بیماران در زمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا تمایل چندانی به غذا ندارد اما  رژیم غذایی صحیح و مصرف خوراکی‌های دارای ترکیب‌های آنتی‌باکتریال می تواند به فرد کمک کند تا سیستم ایمنی افراد در مقابل بیماری تقویت شود.

این خوراکی ها می توانند به بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کنند.

سوپ مرغ: سوپ مرغ از بهترین خوراکی ها در مواقع ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی محسوب می شود، با استفاده از این غذا می‌توان بخشی از  مایعات مورد نیاز بدن برای مبارزه با ویروس‌ ها را فراهم کرد،  علاوه بر آن سوپ مرغ  موجب کاهش التهاب تحریک کننده‌ی علائم این دو بیماری می شود.

ویتامین C: مرکبات مقدار قابل توجهی از ویتامین C  در خود دارند که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند، این ویتامین نوعی آنتی‌اکسیدان محسوب می شود که  برای داشتن سیستم ایمنی سالم توصیه می‌شود،  ویتامین C مورد نیاز بدن با مصرف انواع مرکبات، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی شیرین و مکمل‌های این ویتامین تامین می شود.

سیر و پیاز: سیر و پیاز تاثیر قابل توجهی در مبارزه با سرماخوردگی دارند. ضمن این که این دو ماده خوراکی  با ویروس مبارزه کرده و مواد سمی را از بدن حذف می کنند.

عسل: یکی از بهترین گزینه‌های درمانی برای گلودرد عسل  است، عسل  ضدعفونی کننده طبیعی به شمار می رود که مانند هیدروژن پراکسید عمل می‌کند، این ماده خوراکی با پوشاندن سطح گلو از بهترین خوراکی‌ها برای مقابله با سرماخوردگی و گلودرد به حساب می آید، ضمن این که ترکیبات آنتی‌اکسیدان و آنتی‌میکروبیال موجود در این خوراکی با عفونت ناشی از باکتری، ویروس و قارچ مبارزه می‌کند.

خوراکی‌های سرشار از روی: تحقیقات نشان می دهد از زمان شروع سرماخوردگی مصرف قرص‌های حاوی روی زمان بیماری را یک روز کمتر می کند، روی در تخمه کدو و نخود یافت می شود.

گوجه فرنگی: در افراد دارای رژیم غذایی گیاهخواری سوپ گوجه جایگزین مناسبی برای سوپ مرغ محسوب می شود، گوجه فرنگی دارای آنتی‌اکسیدان لیکوپن است و لیکوپن با عدم توازن رادیکال‌های آزاد ناشی از عفونت مبارزه می‌کند.

 استراحت کردن نیز می تواند به بهبود هر چه زودتر بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=23019
  • 83 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.