اخبار داغ

قیمت اجاره مسکن در جنوب تهران ساماندهی دستفروشان در روزهای پایانی سال مصوبات کمیسیون اجتماعی برای افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان و سربازان برگزاری اردوهای علمی برای بازدید از پروژه‌های شهرداری تهران برگزاری نمایشگاه گردشگری تهران در نمایشگاه بین المللی تداوم هوای قابل‌قبول در پایتخت ۵ فایده نوشیدن روزانه آب گرم رویکرد مدیریت شهری تهران پیشبرد پروژه‌ها با مشارکت شهروندان اعلام برنامه جدید تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر افزایش ۲۰هزارتایی فضای پارک حاشیه‌ای تا پایان سال تعیین عوارض طرح ترافیک سال آینده بهترین میوه‌ها برای کنترل قندخون بررسی مالیات بر سوداگری در دستور کار امروز مجلس بررسی لایحه نرخ عوارض حوزه خدمات شهری برای سال ۱۴۰۲ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در ۱۶ بهمن ماه خروج ۴ برابری سرمایه از بورس اعلام قیمت آپارتمان ۷۰ متری در پایتخت جزئیات عیدی و پاداش کارگران فرمول جدید افزایش حقوق کارمندان تضمین سلامت قلب با مصرف ویتامین K

1

خوراکی های مفید در درمان آنفولانزا و سرماخوردگی

  • کد خبر : 23019
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
خوراکی های مفید در درمان آنفولانزا و سرماخوردگی
همزمان با سرد شدن هوا و شیوع بیماری‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا استفاده از خوراکی‌های دارای خواص آنتی‌باکتریال می تواند به درمان هرچه سریع‌تر بیماری کمک کند.

 

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛بیماران در زمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا تمایل چندانی به غذا ندارد اما  رژیم غذایی صحیح و مصرف خوراکی‌های دارای ترکیب‌های آنتی‌باکتریال می تواند به فرد کمک کند تا سیستم ایمنی افراد در مقابل بیماری تقویت شود.

این خوراکی ها می توانند به بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کنند.

سوپ مرغ: سوپ مرغ از بهترین خوراکی ها در مواقع ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی محسوب می شود، با استفاده از این غذا می‌توان بخشی از  مایعات مورد نیاز بدن برای مبارزه با ویروس‌ ها را فراهم کرد،  علاوه بر آن سوپ مرغ  موجب کاهش التهاب تحریک کننده‌ی علائم این دو بیماری می شود.

ویتامین C: مرکبات مقدار قابل توجهی از ویتامین C  در خود دارند که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند، این ویتامین نوعی آنتی‌اکسیدان محسوب می شود که  برای داشتن سیستم ایمنی سالم توصیه می‌شود،  ویتامین C مورد نیاز بدن با مصرف انواع مرکبات، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی شیرین و مکمل‌های این ویتامین تامین می شود.

سیر و پیاز: سیر و پیاز تاثیر قابل توجهی در مبارزه با سرماخوردگی دارند. ضمن این که این دو ماده خوراکی  با ویروس مبارزه کرده و مواد سمی را از بدن حذف می کنند.

عسل: یکی از بهترین گزینه‌های درمانی برای گلودرد عسل  است، عسل  ضدعفونی کننده طبیعی به شمار می رود که مانند هیدروژن پراکسید عمل می‌کند، این ماده خوراکی با پوشاندن سطح گلو از بهترین خوراکی‌ها برای مقابله با سرماخوردگی و گلودرد به حساب می آید، ضمن این که ترکیبات آنتی‌اکسیدان و آنتی‌میکروبیال موجود در این خوراکی با عفونت ناشی از باکتری، ویروس و قارچ مبارزه می‌کند.

خوراکی‌های سرشار از روی: تحقیقات نشان می دهد از زمان شروع سرماخوردگی مصرف قرص‌های حاوی روی زمان بیماری را یک روز کمتر می کند، روی در تخمه کدو و نخود یافت می شود.

گوجه فرنگی: در افراد دارای رژیم غذایی گیاهخواری سوپ گوجه جایگزین مناسبی برای سوپ مرغ محسوب می شود، گوجه فرنگی دارای آنتی‌اکسیدان لیکوپن است و لیکوپن با عدم توازن رادیکال‌های آزاد ناشی از عفونت مبارزه می‌کند.

 استراحت کردن نیز می تواند به بهبود هر چه زودتر بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=23019

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی