اکسی توسین هومونی است که در جامعه به عنوان هورمون عشق شناخته شده است که برخی مواد غذایی این هورمون را در بدن افزایش می دهند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، اکسی توسین هومونی است که در جامعه به عنوان هورمون عشق شناخته شده است، هورمون و انتقال دهنده عصبی که در بخشی از مغز به نام هیپوتالاموس تشکیل شده و موجب آرامش و کاهش فشار خون و سطح کورتیزول می شود.
اما مواد غذایی که این هورمون را در بدن افزایش می دهند عبارت اند از:
انجیر
اسیدهای آمینه موجود در انجیر، موجب تحریک ترشح این هورمون شده و با تاثیر بر سطح اکسید نیتریک در بدن، سلامتی بدن را تامین می کند.
آووکادو
تاثیر زیادی بر تقویت انرژی داشته و به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ضروری، ویتامینها و مواد معدنی به شدت مفید است.
اسفناج به دلیل فراوانی منیزیم التهاب را کاهش داده و جریان خون راافزایش می دهد و این ماده غذایی موجب افزایش نشاط و شادی انسان می شود.
چای سبز
نوشیدنی است که موجب تعادل هورمونها از جمله هورمون اکسیتوسین میشود.
مغزها
یک روش آسان دیگر برای بهینه سازی و افزایش سطح اکسی توسین مصرف این ویتامین c است که استرس را در فرد کاهش می دهد، ویتامین C در میوهها و سبزیجاتی مثل فلفل سبز، مرکبات، گوجه فرنگی، گل کلم، کلم بروکسل، کلم بروکلی به وفور وجود دارد.