تاریخ : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

س آمادگی ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی راهکارهای دولت برای حذف قاچاق سوخت آمادگی ایران برای جذب سرمایه‌گذار نفت و گاز انتقاد از عدم کاهش قیمت‌ها با وجود کاهش قیمت ارز ضرورت افزایش حقوق و دستمزد پرستاران انتقاد از زمانبر بودن فرآیندهای اجرایی صنعت نفت کاهش زمان اجرای قراردادهای صنعت نفت افزایش ظرفیت واقعی تولید نفت ایران تحویل اتوبوس‌های جدید به تهران تا هفته آینده جزئیات هوشمندسازی دوربین‌ها در پایتخت ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار تهران افتتاح نخستین باغ گل محمدی در بوستان ایرانیان تهران بزودی افزایش شدت وزش باد و احتمال گرد و خاک در تهران تخفیف عوارض عامل افزایش سرعت اجرای پروژه‌ها ثبت جهانی شهر یزد به عنوان شهر جهانی زیورآلات معادن تنها راه توسعه روابط اقتصادی با ازبکستان تمدید دوره فعالیت شهردار پایتخت تا خرداد ۱۴۰۵ افزایش نرخ کرایه‌های حمل و نقل عمومی در تهران از امروز ضرورت همگرایی در پذیرش تعیین نرخ یوتیلیتی ضرورت تمرکز بر تولید محصولات راهبردی در صنعت پتروشیمی افزایش شدید تورم صنعت و معدن افزایش قیمت‌ها در سایه افت تولید صنعتی واگذاری امور به بخش خصوصی تنها راه نجات کشور تاثیر تغییر ساعت رسمی در حل مشکل ناترازی انرژی بودجه ۳ همتی برای اورهال و خرید قطعات مترو جزئیات افزایش کرایه ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعطای وام ۸ میلیارد ریالی جهت نوسازی حمل‌ونقل عمومی ورود تجهیزات ساخت بوژی مترو در تهران تمدید مهلت ثبت‌نام کارت بلیت خبرنگاران افزایش نسخه خطی‌های نفیس به کتابخانه ملی علت گرانی کرایه‌های تاکسی‌های برقی ناز زبان اعضای شورای شهر ضرورت اجرای اصل شایسته گزینی در تغییرات مدیریتی شهرداری تهران ضرورت رفع موانع پیش روی صنعت پتروشیمی آمادگی کشور برای تضمین دهی به سرمایه‌گذاران در طرح‌های بالادستی نفت تعیین نرخ رسمی جدید عامل تشدید افزایش قیمت‌ها

11

معاون پارلمانی شهردار تهران: موضوع بازنشستگی شهردار تهران را با انگیزه‌های سیاسی مطرح می‌کنند

  • کد خبر : 2198
  • 27 شهریور 1397 - 17:07

معاون پارلمانی شهردار تهران مطرح کرد: شهرداری جزو نهادهای خاص محسوب می‌شود و شورای نگهبان این موضوع را مطرح کرده که دستگاه‌های خاص مشمول اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان نمی شوند. به گزارش شورای شهر افق تهران ، داریوش قنبری در خصوص قانون منع بکارگیری بازنشستگان که اخیراً اجرایی شدن آن در مورد برخی مدیران و […]

شورای شهر

معاون پارلمانی شهردار تهران مطرح کرد: شهرداری جزو نهادهای خاص محسوب می‌شود و شورای نگهبان این موضوع را مطرح کرده که دستگاه‌های خاص مشمول اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان نمی شوند.

به گزارش شورای شهر افق تهران ، داریوش قنبری در خصوص قانون منع بکارگیری بازنشستگان که اخیراً اجرایی شدن آن در مورد برخی مدیران و مسئولان کشور از جمله شهردار تهران حواشی زیادی ایجاد کرده است، گفت: در ارتباط با شهردار تهران عده‌ای با انگیزه‌های سیاسی ایشان را مشمول این قانون مطرح می‌کنند، در هر صورت شهردار تهران هم خارج از قوانین کشور نیست و اگر مشمول این قانون باشد قطعاً آن را اجرا خواهد کرد.

وی افزود: ما در خصوص این موضوع ادله خود را ارائه کرده‌ایم، اما اگر اثبات شود ایشان هم مشمول این قانون می‌شوند قطعاً آن را اجرا خواهیم کرد و اگر نه شهردار به کار خود ادامه می‌دهد.

قنبری با بیان اینکه یکی از دلایل و استدلال‌های ما این است که شهرداری جزو نهادهای خاص محسوب می‌شود، اظهار داشت: شورای نگهبان هم این موضوع را مطرح کرده که دستگاه‌های خاص مشمول اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: در واقع سوءاستفاده برخی از درصد جانبازی مشکلی است که با مطرح شدن این قانون به مشکلات اضافه شده است، در واقع جانبازانی که بالای ۵۰ درصد هستند برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های مطرح شده، باید هر سال یک الی دو بار صلاحیت جانبازی آنها احراز شود تا نتوانند جانبازی تقلبی درست کنند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: در کمیسیون‌های تخصصی جانبازی افراد باید برای جلوگیری از سوء‌استفاده به دقت بررسی شود و قانونگذاران هم باید برای این موضوع موانعی ایجاد کنند.

وی افزود: راهکار اصلی جلوگیری از سوءاستفاده در این موضوع توجه بیشتر به کمیسیون‌های احراز جانبازی است، درواقع باید برای جانبازان محکم کاری شود. ضمن اینکه اعضای کمیسیون تشخیص جانبازی هم باید افزوده شوند و معاینات لازم هر ساله انجام بگیرد.

قنبری تأکید کرد: اگر کسی انگیزه خدمت به مردم را داشته باشد، تقلب نمی‌کند. کسانی که دنبال انجام این امور هستند به دنبال منافع شخصی هستند و قطعاً برای مردم کاری نخواهند کرد و البته با تقلب هم نمی‌توان به مردم خدمت کرد.

معاون پارلمانی شهردار تهران با بیان اینکه جوان‌گرایی دولت و بافت مدیریتی کشور از اراده‌های اصلی مجلس است، گفت: اراده مجلس این است که مدیریت کشور جوان شود و دولت هم قطعاً آن را اجرا خواهد کرد. علاوه بر این روحانی در وعده‌های خود بارها به جوان‌گرایی اشاره کرده بود. اما این جوان‌گرایی لوازمی دارد که باید فراهم شود و مواردی که تقویت‌کننده این موضوع است شناسایی شود. ضمن اینکه راهکارهای تقویت‌کننده باید به درستی به کار گرفته شوند.

 

انتهای پیام

شوراانلاین

 

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=2198
  • 288 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.