اخبار داغ

جمهوری اسلامی با تحقق شعار استقلال و آزادی جلوه ارزشمندی یافته است ارتقا سهم بودجه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران شناسنامه‌دار بساط‌گستران پایتخت ایران سربلند| سرزمین شیران و دلیران + نماهنگ برخورد با بی حجابی، وظیفه همگانی است تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲ اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۲ انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که نوع حکومتش را به رفراندوم گذاشت پیام فراجا به مناسبت یوم الله ۱۲ فروردین صدور بیانیه وزارت کشور برای برخورد با هنجارشکنان حوزه حجاب ابراز نگرانی شورای شهر از اجرای طرح فروش متری مسکن تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۲ پرداخت حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی کارگران از فروردین ابلاغ بخشنامه افزایش ۲۷درصدی دستمزد ۱۴۰۲ کارگران نمایش نسخ خطی قرآن دوران قاجار در موزه ملی ایران تغییر ساعت بازدید از کاخ گلستان جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف کافئین تنفس هوای “قابل قبول” در پایتخت پاسخ AFC به درخواست فدراسیون ایران زمان مناسب نوشیدن شیر

3

​بهره‌برداری از سد تنگ ارم دشتستان بوشهر با حمایت بانک صادرات ایران آغاز شد

  • کد خبر : 2147
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۵
​بهره‌برداری از سد تنگ ارم دشتستان بوشهر با حمایت بانک صادرات ایران آغاز شد

مشارکت موثر بانک صادرات ایران در ساخت و راه‌اندازی سد تنگ ارم دشتستان استان بوشهر، با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور مورد تجلیل قرار گرفت. به گزارش سرویس امور بانکی افق تهران، به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در همین حال لوح تقدیر مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر از مدیر شعب بانک صادرات […]

مشارکت موثر بانک صادرات ایران در ساخت و راه‌اندازی سد تنگ ارم دشتستان استان بوشهر، با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور مورد تجلیل قرار گرفت.

به گزارش سرویس امور بانکی افق تهران، به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، در همین حال لوح تقدیر مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر از مدیر شعب بانک صادرات ایران در استان بوشهر در مراسمی که به مناسبت افتتاح و بهره‌برداری سد تنگ ارم شهردشتستان برگزار شد، توسط حسین‌علی امیری، معاون پارلمانی رئیس جمهور به بهمن متین‌راد، مدیر شعب این بانک در استان بوشهر اهدا شد.

در این لوح آمده است: «ساخت و بهره‌برداری از سد تنگ ارم دشتستان با هدف تامین آب شرب اضطراری و کمک به احیاء و تعادل‌بخشی به منابع آب‌های زیر زمینی و استفاده بهینه از روان‌آب‌های فصلی، برگی زرین از توانمندی‌های کارشناسان و متخصصین ایران اسلامی و گامی دیگر در پیشرفت و توسعه استان (بوشهر) است. ضمن سپاس و قدردانی از حمایت‌ها و مشارکت مالی بانک صادرات استان در فرایند تامین اعتبارساخت تنگ ارم، این لوح تقدیر به رسم یادبود تقدیم حضور می شود….»

بر اساس این گزارش، این سد که با سرمایه‌گذاری ٢٠٠ میلیارد ریال طی ۵ سال به بهره‌برداری رسیده است، حجم ذخیره‌سازی ۴ میلیون متر مکعب آب را دارد و به منظور تقویت سفره آب‌های زیر زمینی و کشاورزی منطقه روستایی و عشایری تنگ ارم، ده‌رود و سایر روستاهای پایین‌دستی و مجاور  ساخته شده و حل مشکل آب آشامیدنی مردم این منطقه از اولویت‌های مهم ساخت این سد است.

بانک صادرات ایران از ابتدای فروردین تا ٢٢ شهریور سال جاری ١٢ هزار و ٣۴١ فقره تسهیلات به ارزش بالغ بر۴ هزار و٣١٨ میلیارد ریال در بخش‌های مختلف اقتصادی استان بوشهر پرداخت کرده است. اعطای ٧٩۶ فقره تسهیلات در بخش کشاورزی، ۵٠ فقره در بخش صنعت و معدن، ٨ هزار و  ٩٠٧ فقره در بخش خدمات و بازرگانی، یک هزار و ١٢۴ فقره در بخش صادرات و یک هزار و ۴۶۴ فقره تسهیلات در بخش مسکن و ساختمان  طی این مدت موجب تحرک بیشتر در اقتصاد این منطقه شده است.

از این میزان یک هزار و ٢٨٠ فقره  انواع وام قرض‌الحسنه به ارزش بیش از ١٩۶ میلیارد ریال در اختیار اقشار نیازمند به صورت وام ازدواج و تهیه جهیزیه،  وام مسکن اقشار ویژه، وام مشاغل خانگی ، حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط و … قرار گرفته که نقش پر رنگی در زدودن چهره فقر از مناطق کمتر توسعه یافته این استان داشته است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=2147

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی