اخبار داغ

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گامی برای مهار تورم و حمایت از تولید جدول قیمت روز خودروهای داخلی در بازار افزایش ۲۰ هزار واحدی شاخص بورس تهران ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان استقرار نظام جامع بودجه‌ریزی مشارکتی در محلات پایتخت ورود اولین گروه اتوبوس‌های جدید به پایتخت پیش بینی بورس فردا ۷ فروردین ۱۴۰۲ جزئیات عرضه خرمای تنظیم بازاری صدور بخشنامه دستمزد مبنای کسر حق‏ بیمه در سال ۱۴۰۲ پاداش به مشترکین کم مصرف آب خدمات‌رسانی اکیپ‌های امدادی به شهروندان در تونل‌های شهری پایتخت فضاسازی متناسب مترو در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اعلام وضعیت جدید قیمت خودرو در سال ۱۴۰۲ قیمت سکه و طلا ۶ فروردین ۱۴۰۱ رگبار باران در تهران از عصر امروز رشد ۱۷ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۲ الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری قیمت میوه و تره بار ۵ فروردین

4

حق شناس در بازدید از فروشگاه شهروند: شهروندان به شایعات مبنی بر کمبود کالا توجه نکنند

  • کد خبر : 2117
  • ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵
حق شناس در بازدید از فروشگاه شهروند: شهروندان به شایعات مبنی بر کمبود کالا توجه نکنند

عضو شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از فروشگاه شهروند بیهقی شایعات به وجود آماده در جامعه مبنی بر کمبود کالا را بی اساس خواند و گفت: هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی شهروندان وجود ندارد. به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، محمد جواد حق شناس در حاشیه بازدید از فروشگاه شهروند بیهقی با اشاره به […]

عضو شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از فروشگاه شهروند بیهقی شایعات به وجود آماده در جامعه مبنی بر کمبود کالا را بی اساس خواند و گفت: هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی شهروندان وجود ندارد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق تهران، محمد جواد حق شناس در حاشیه بازدید از فروشگاه شهروند بیهقی با اشاره به عملکرد مناسب شهروند در شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه گفت: فروشگاه های شهروند با برنامه ریزی های هوشمندانه ای که داشته است توانسته علاوه بر تامین کالای با کیفیت و‌ قیمت ارزان، حمایت از اقتصاد خانوار و وضع معیشتی شهروندان خصوصا قشر کم برخوردار جامعه را مورد توجه قرار دهد.

رییس کمیسیون فرهنگی و‌اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران اجرای پویش مردمی حمایت از تحصیل کودکان نیازمند را یکی از اقدامات فروشگاه های شهروند در حمایت از وضع معیشتی شهروندان دانست و افزود: در آستانه بازگشایی مدارس این طرح فرصت مناسبی است که خانواده ها در کنار تامین مایحتاج روزانه، بخشی از خرید خود را به تهیه لوازم التحریر برای کودکان نیازمند اختصاص دهند تا علاوه بر فراهم ساختن امکان تحصیل برای سایر کودکان بتوانیم با همکاری هم به بهبود حال جامعه کمک کنیم.

وی در ادامه با تاکید بر حمایت شورای اسلامی و شهرداری تهران افزود: نگاه کمیسیون فرهنگی به حوزه فرهنگ خصوصا آموزش و پرورش نگاهی سازنده است، چرا که آموزش کودکان به عنوان آینده سازان این جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و می بایست فرصت تحصیل به طور برابر برای تمام کودکان فراهم شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه در تامین کالای اساسی شهروندان کمبودی وجود ندارد گفت: شهروندان به شایعات
بی اساس مبنی بر نبود کالا توجه نکنند، و بابت تامین اقلام اساسی مورد نیاز خود نگرانی نداشته باشند.

مدیر عامل شرکت شهروند نیز در حاشیه این بازدید با بیان اینکه فشار های زیاد مبنی بر افزایش قیمت کالا وجود دارد گفت: تمام توان خود را به کار بسته ایم در این شرایط کمترین آسیب و فشار به خانواده ها وارد شود و علیرغم فشارهای زیاد برای افزایش قیمت کالا، مقاومت کرده ایم، با این وجود به مردم اطمینان می دهیم هیچ کمبودی برای تامین کالای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به وفور در فروشگاه های شهروند عرضه می شود و در تلاش هستیم ضمن تامین کالای اساسی مورد نیاز مردم بدون هیچ کمبودی در روند تنظیم بازار و حمایت از اقتصاد خانوار اثر بخش باشیم.

محمد جواد حق شناس در پایان بازدید از فروشگاه شهروند بیهقی در پویش مردمی حمایت از تحصیل کودکان نیازمند مشارکت کرد.

 

انتهای پیام

 

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=2117

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی