پسته تنها مغزی است که با دارا بودن کورونوئید می تواند خطرات بیماری های مرتبط با چشم ها را کاهش دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مغزیجات آجیلی مانند پسته با دارا بودن فیبر به سلامت روده ها کمک می کنند از سویی دیگر پسته دارای پروتئین و آنتی اکسیدان است، برخی خواص دیگر پسته عبارت اند از:
سلامت چشم
پسته تنها مغزی است که با دارا بودن کورونوئید می تواند خطرات بیماری های مرتبط با چشم ها را کاهش دهد پسته سرشار از کورونوئیدهای مشابهی است که در شبکیه چشم و عدسی چشم وجود دارد، این ماده احتمال ابتلا به آب مروارید و مشکلات چشمی مرتبط با سن را کاهش می دهد.
سلامت قلب
افزایش کلسترول بد LDL در بدن می تواند به انسداد شریان های حیاتی بدن و در نهایت حمله قلبی منجر شود ، پسته با دارا بودن چربی های مونواشباع نشده می تواند کلسترول بد مناسب را کاهش دهد، افزودن پسته به رژیم غذایی کم چرب موجب می شود چربی های خوب موردنیاز برای عملکرد سالم بدن افزایش یابد.
تقویت سیستم ایمنی
پسته سرشار از ویتامین B۶ است از این رو می تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود، وجود آنتی اکسیدان ها در پسته به بدن برای مبارزه با انواع بیماری های میکروبی کمک می کند در نتیجه سیستم ایمنی تقویت خواهد شد، پسته همچنین سرشار از ویتامین های E و A است که هر دوی آنها دارای خواص کنترل آسیب و صدمه به بدن هستند، خوردن پسته قبل و بعد از عفونت موجب تسریع روند بهبودی می شود.
کنترل دیابت
در بیماران دیابتی، قند پیوندی با پروتئین پیدا می کند که برای بدن بدون استفاده می شود به این فرایند گلیکاسیون گفته می شود، آنتی اکسیدان های موجود در پسته می توانند نرخ گلیکاسیون را کاهش دهند، از اینرو مغز پسته برای کنترل دیابت توصیه می شود.
کاهش پرخوری
چربی های مونواشباع نشده موجود در پسته منجر به چاقی و اضافه وزن نخواهند شد ضمن این که فیبر موجود در پسته مواد سمی را از بدن خارج می کند، از سوی دیگر فیبرها موجب احساس سیری در بدن شده و در نتیجه پرخوری کاهش می یابد.
انتهای پیام/