تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

4

غذاهایی که افسرده‌ها نباید بخورند

  • کد خبر : 20547
  • 16 مهر 1398 - 14:07
غذاهایی که افسرده‌ها نباید بخورند

مصرف برخی مواد غذایی یا تحمل ساعت های طولانی گرسنگی و تشنگی برای افراد افسرده خطرناک است. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، افراد مبتلا به افسردگی بهتر است گوشت گاو، قارچ، عدس، غذا‌های کنسروی و فریز شده، سوسیس، کالباس، پیتزا، حلیم، کله پاچه،سالاد الویه، سس مایونز، ترشی، سیر و پیاز خام، بادمجان، تره، غذا‌های […]

غذاهای ناسازگار

مصرف برخی مواد غذایی یا تحمل ساعت های طولانی گرسنگی و تشنگی برای افراد افسرده خطرناک است.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، افراد مبتلا به افسردگی بهتر است گوشت گاو، قارچ، عدس، غذا‌های کنسروی و فریز شده، سوسیس، کالباس، پیتزا، حلیم، کله پاچه،سالاد الویه، سس مایونز، ترشی، سیر و پیاز خام، بادمجان، تره، غذا‌های تند، شور و ترش را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

این افراد به هیچ عنوان نباید به میزان طولانی گرسنگی را تحمل کرده یا احساس تشنگی کنند؛ جلوگبری از پرخوری و مصرف هم زمان چند نوع غذا و خواب کافی نقش موثری در سلامت افراد افسرده دارند.

مبتلایان به افسردگی برای صبحانه خود بهتر است کره محلی را همراه مربای به، سیب، گلابی، بالنگ، بهار نارنج، انجیر، پوست پسته و گل سرخ مصرف کنند، شیره انگور به تنهایی یا همراه با شیر نیز برای این افراد توصیه می شود، فرنی تهیه شده با شیره انگور نیز برای سلامت افراد افسره مناسب است، هفته ای ۴ یا ۶ تخم مرغ به خصوص زرده آن به شکل نیمرو یا عسلی  برای مبتلایان به افسردگی توصیه می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=20547
  • 16 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.