تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

4

غذاهایی که بعد خوردن آنها مغزتان آسیب می بیند

  • کد خبر : 19350
  • 24 شهریور 1398 - 10:42
غذاهایی که بعد خوردن آنها مغزتان آسیب می بیند

به عقیده دانشمندان التهاب در هیپوتالاموس تنها سه روز پس از مصرف غذا‌های پرچرب حتی پیش از آغاز علائم چاقی در بدن رخ می دهد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دانشمندان بیان کردند: مصرف این گونه غذا‌ها موجب ایجاد اختلال در منطقه هیپوتالاموس مغز خواهد شد که مسئولیت تنظیم وزن و متابولیزم بدن را […]

غذاهای چرب

به عقیده دانشمندان التهاب در هیپوتالاموس تنها سه روز پس از مصرف غذا‌های پرچرب حتی پیش از آغاز علائم چاقی در بدن رخ می دهد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دانشمندان بیان کردند: مصرف این گونه غذا‌ها موجب ایجاد اختلال در منطقه هیپوتالاموس مغز خواهد شد که مسئولیت تنظیم وزن و متابولیزم بدن را بر عهده  دارد، دکتر سبرینا دیانو و همکارانش معتقدند مصرف غذا‌های پرچرب به ویژه غذا‌هایی که دارای چربی و کربوهیدرات زیادی هستند موجب التهاب هیپوتالاموس می‌شوند که این مسئله نیز منجر به چاقی و سوء تغذیه خواهد شد، به عقیده دانشمندان التهاب در هیپوتالاموس تنها سه روز پس از مصرف غذا‌های پرچرب حتی پیش از آغاز علائم چاقی در بدن رخ می دهد.

 زمینه های ارثی، پرخوری، تغییر سوخت و ساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت فیزیکی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهادر بروز چاقی نقش دارند، افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم معروف است  خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می دهد، محققان معتقدند چربی ذخیره اصلی انرژی بدن است، برخی بیماران از افزایش بدون توقف وزن بدن شکایت دارند، در حالی که میزان غذای دریافتی آن‌ها تغییری نکرده است، احتمال بروز چنین وضعیتی وجود دارد.

با افزایش سن به صورت ناخودآگاه توده عضلانی بدن کاهش می یابد وزن بدن به دلیل کاهش توانایی در سوزاندن چربی ها، افزایش پیدا می کند در این وضعیت اگر میزان کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، افزایش وزن که بیشتر آن را چربی تشکیل شده است؛افزایش می یابد بنابر این تولید انرژی کاهش یافته و بدن برای جبران انرژی از دست رفته به مقدار بیشتری ماده غذایی نیاز خواهدداشت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=19350
  • 19 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.