به عقیده دانشمندان التهاب در هیپوتالاموس تنها سه روز پس از مصرف غذاهای پرچرب حتی پیش از آغاز علائم چاقی در بدن رخ می دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، دانشمندان بیان کردند: مصرف این گونه غذاها موجب ایجاد اختلال در منطقه هیپوتالاموس مغز خواهد شد که مسئولیت تنظیم وزن و متابولیزم بدن را بر عهده دارد، دکتر سبرینا دیانو و همکارانش معتقدند مصرف غذاهای پرچرب به ویژه غذاهایی که دارای چربی و کربوهیدرات زیادی هستند موجب التهاب هیپوتالاموس میشوند که این مسئله نیز منجر به چاقی و سوء تغذیه خواهد شد، به عقیده دانشمندان التهاب در هیپوتالاموس تنها سه روز پس از مصرف غذاهای پرچرب حتی پیش از آغاز علائم چاقی در بدن رخ می دهد.
زمینه های ارثی، پرخوری، تغییر سوخت و ساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت فیزیکی بدون کاهش مقدار غذای دریافتی و برخی از داروهادر بروز چاقی نقش دارند، افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم معروف است خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را افزایش می دهد، محققان معتقدند چربی ذخیره اصلی انرژی بدن است، برخی بیماران از افزایش بدون توقف وزن بدن شکایت دارند، در حالی که میزان غذای دریافتی آنها تغییری نکرده است، احتمال بروز چنین وضعیتی وجود دارد.
با افزایش سن به صورت ناخودآگاه توده عضلانی بدن کاهش می یابد وزن بدن به دلیل کاهش توانایی در سوزاندن چربی ها، افزایش پیدا می کند در این وضعیت اگر میزان کالری دریافتی به میزان قبلی باقی بماند، افزایش وزن که بیشتر آن را چربی تشکیل شده است؛افزایش می یابد بنابر این تولید انرژی کاهش یافته و بدن برای جبران انرژی از دست رفته به مقدار بیشتری ماده غذایی نیاز خواهدداشت.
انتهای پیام/