مصرف هم زمان برخی مواد غذایی که با هم سازگار نیستند عامل ابتلا به بسیاری از بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، به شمار می رود.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مصرف هم زمان برخی مواد غذایی که با هم ناسازگار هستند عامل ابتلا به بسیاری از بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی،به شمار می رود، مصرف همزمان این مواد غذایی علاوه بر ایجاد فساد در معده “خون ناصالح” در بدن تولید کرده و اندامهای رئیسه مانند “کبد”را درگیر می کند.
در ادامه می توان به مهم ترین غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضرات فراوانی داشته و سلامت را تهدید می کند، اشاره کرد.
ـ مصرف لبنیات با گوشت به خصوص گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و …
ـ مصرف تخممرغ و ماهی
ـ مصرف سرکه و حلیم
ـ مصرف لبنیات و ترشیجات
ـ مصرف پنیر و ماست چکیده
ـ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
ـ سرکه و عدس
ـ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ـ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ـ مصرف انار و حلیم
ـ مصرف خربزه و عسل
ـ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ـ مصرف کله گوسفند و انگور
انتهای پیام/