تحقیقات جدید دانشمندان نشان داد، خطر سکته مغزی در گیاهخواران ۲۰ درصد بیشتراست.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس یافته های جدید محققان “گیاهخواری”موجب افزایش احتمال سکته مغزی می شود.
نتایج یک پژوهش جدید، نشان می دهد رژیم غذایی بدون گوشت مزایا و معایبی دارد، دانشمندان به تازگی متوجه شدند افرادی که گوشت را به صورت کلی از رژیم غذایی خود، حذف می کنند به احتمال بیشتری در معرض ابتلا به سکته مغزی قرار دارند، در مقابل افرادی که به میزان زیادی گوشت استفاده می کنند به احتمال زیاد دچار بیماری های قلبی خواهند شد.
در سال های اخیر گیاهخواری محبوبیت زیادی در دنیا پیدا کرده است؛ بخشی از این محبوبیت، به دلیل فواید آن برای سلامتی بخشی از آن نیز به دغدغه های حفظ محیط زیست و حقوق حیوانات مربوط می شود.
سایت “هلث لاین” که اخبار حوزه سلامت را پوشش می دهد، در جدید ترین گزارش خود به مسئله رژیم غذایی گیاهخواری اشاره کرده است؛ بر اساس نتایج بهدست آمده، گیاهخواران و کسانی که در رژیم غذایی خود تنها از گوشت سفید استفاده میکنند، نسبت به افرادی که گوشت قرمز میخورند به احتمال کمتری دچار بیماری قلبی میشوند اما خطر سکته مغزی در گیاهخواران ۲۰ درصد بیشتر است.
انتهای پیام/