برخی عادات اشتباه غذایی ممکن است موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب قرار گرفتن فرد در خطر عفونت های مکرر شود
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، کمبود برخی مواد غذایی به ویژه ویتامین دی، قرار گرفتن بدن در معرض مواد شیمیایی مصنوعی، عدم تعادل در باکتری های مفید روده از فاکتورهای خطرناک برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شوند،اما برخی عادات اشتباه غذایی نیزممکن است موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن شده و موجب قرار گرفتن فرد در خطر عفونت های مکرر شود
دانه های غلات پردازش شده
غلات سبوس دار انتخاب بهتری از دانه های پردازش شده است زیرا این غلات تاثیرات منفی بر قند خون گذاشته و موجب تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.
ماست های طعم دار
ماست های که شکر اضافه و غیر پروبیوتیک دارند موجب ایجاد مشکلات گوارشی می شوند قند موجود در این ماست ها در عملکرد سیستم ایمنی اختلال ایجاد کرده و مواد تشکیل دهنده مصنوعی آنها فاقد ریزمغذی ها است.
نوشیدنی های حاوی کافئین
هر انسان برای حفظ سیستم ایمنی سالم به میزان کافی از خواب نیاز دارد مصرف بیش از اندازه نوشابه های کافئین دار به خصوص قهوه و نوشابه های گازدار نتیجه معکوسی برای سیستم ایمنی بدن به همراه دارد، سطوح اسیدیته در قهوه به احتمال زیاد التهاب در بدن افزایش می دهد.
سوپ های آماده
فیبر و پروتئین های ضروری بدن با مصرف سوپ به سادگی تامین می شود، علی رغم این که مصرف کنسرو شده این غذا ساده تر است اما لزوما بهترین انتخاب نیست، بسیاری از این سوپ ها از مواد تشکیل دهنده مصنوعی و سطوح بالای سدیم برخوردار هستند.
غذاهای شور
به دلیل این که غذاهای شور مثل کلم ترش دارای عطر و طعم زیاد و میزان کالری پایینی هستند، اما سدیم بالای موجود در آنها می تواند کم شدن آب بدن و احتباس مایعات را به همراه داشته باشد مصرف این غذاها در بیماری های کلیوی نیز اصلا توصیه نمی شود.
میوه های خشک
با وجود این که می توان از میوه ها به عنوان یک میان وعده بسیار ضروری نام برد اما نوع خشک شده آن ها و حتی میوه های کنسرو شده دارای قند اضافی هستند که سالم بودن آنها را در هاله ای از ابهام قرار می دهد.
انتهای پیام/