تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

7

با این کار ذرت خود را سرطان زا می‌کنید

  • کد خبر : 1857
  • 19 شهریور 1397 - 15:19

برای همه ما ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین غذا ها و خوراکی ها می‌باشد اما باید توجه کنیم که نباید آن را برای خود مضر کنیم. همراه با ما باشید تا به شما بگوییم چگونه ذرت خود را سالم مصرف کنید ذرت را سرطان زا نکنید به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ذرت […]

ذرت افق تهران

برای همه ما ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین غذا ها و خوراکی ها می‌باشد اما باید توجه کنیم که نباید آن را برای خود مضر کنیم. همراه با ما باشید تا به شما بگوییم چگونه ذرت خود را سالم مصرف کنید

ذرت را سرطان زا نکنید

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها می‌باشد. اما باید توجه داشته باشید که نباید با اشتبه طبخ دادن مواد غذایی به بدن خودمان ضرر وارد کنیم. ذرت یکی از آن مواد غذایی است که شما به اشتباه می‌توانید ذرت را برای بدنتان به یک ماده مضر تبدیل کنید. با بلال کردن ذرت بر روی آتش با نشستن دود بر روی ذرت باعث می‌شود این ماده غذایی خوشمزه سرطان زا شود. دود نشسته بر روی ذرتمی‌تواند آن را سرطان زا کند.

ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.

وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ ۳۰ گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف لیوان ذرت پخته تقریبا معادل یکدیگر هستند، ادامه داد: اگر فردی تمایل به مصرف ذرت یا بلال دارد، باید از سهم نان و غلات مصرفی در وعده‌های روزانه خود، کم کند؛ بعنوان مثال باید به جای پنج قاشق برنج، یک لیوان ذرت مکزیکی خورده شود.

این متخصص تغذیه درباره ذرت‌های کباب شده یا همان بلال اظهار داشت: هر آن چیزی که روی آتش تهیه و بسوزد، به دلیل کربن ایجاد شده در قسمت های سوخته، میزان ابتلا به سرطان افزایش پیدا می کند. خوردن دانه های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می کند.

 

انتهای پیام

ا/۴۴۴

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=1857
  • 52 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.