اخبار داغ

درمان‌های خانگی غلظت خون بالا پویش «این سه کلمه» راه اندازی شد/ تجدید میثاق با جمهوری اسلامی ایران قیمت امروز سکه در بازار برگزار نشستی برای نوآوری در مرکز پژوهش‌های مجلس سرمایه‌گذاری چین در قطر به معنای دور زدن ایران نیست / مدیریت مصرف گاز چالشی مهم در کشور رشد ۵ برابری شاخص هم وزن نسبت به شاخص کل معرفی پرسپولیسی‌های حاضر در جام جهانی به فیفا خبر جدید تامین اجتماعی برای بازنشستگان هوای تهران «ناسالم» برای گروه‌های حساس اعلام قیمت انواع خودرو‌های داخلی امروز ادامه عملیات اجرایی ساخت مسکن واریز سود سهام عدالت در دو مرحله اعلام میزان افزایش حقوق ۱۴۰۲ پیش‌بینی بارش پراکنده باران و برف در نیمه شمالی تهران در روز جمعه کاهش زوال عقل با مصرف ویتامین K دانشگاه فنی خون آلود بود و من هنوز سکوت موحش بعد از رگبار بدنم را می‌لرزاند هشدار نسبت به افزایش آلودگی هوای تهران لزوم ارائه گزارشی از اقدامات در حوزه معلولان مدیریت شهری تهران در مسیر تحقق شهرِ ایمن قهوه سرد، مضر برای سلامتی

6

با این کار ذرت خود را سرطان زا می‌کنید

  • کد خبر : 1857
  • ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۹

برای همه ما ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین غذا ها و خوراکی ها می‌باشد اما باید توجه کنیم که نباید آن را برای خود مضر کنیم. همراه با ما باشید تا به شما بگوییم چگونه ذرت خود را سالم مصرف کنید ذرت را سرطان زا نکنید به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ذرت […]

ذرت افق تهران

برای همه ما ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین غذا ها و خوراکی ها می‌باشد اما باید توجه کنیم که نباید آن را برای خود مضر کنیم. همراه با ما باشید تا به شما بگوییم چگونه ذرت خود را سالم مصرف کنید

ذرت را سرطان زا نکنید

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، ذرت یا بلال یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها می‌باشد. اما باید توجه داشته باشید که نباید با اشتبه طبخ دادن مواد غذایی به بدن خودمان ضرر وارد کنیم. ذرت یکی از آن مواد غذایی است که شما به اشتباه می‌توانید ذرت را برای بدنتان به یک ماده مضر تبدیل کنید. با بلال کردن ذرت بر روی آتش با نشستن دود بر روی ذرت باعث می‌شود این ماده غذایی خوشمزه سرطان زا شود. دود نشسته بر روی ذرتمی‌تواند آن را سرطان زا کند.

ذرت در کنار نان، برنج و سیب زمینی یکی از خانواده نان و غلات و منابع کربوهیدرات محسوب می شود. این ماده سرشار از ویتامین های خانواده B است.

وی با بیان اینکه از لحاظ انرژی؛ ۳۰ گرم نان، پنج قاشق برنج، حداکثر شش قاشق ماکارونی و نصف لیوان ذرت پخته تقریبا معادل یکدیگر هستند، ادامه داد: اگر فردی تمایل به مصرف ذرت یا بلال دارد، باید از سهم نان و غلات مصرفی در وعده‌های روزانه خود، کم کند؛ بعنوان مثال باید به جای پنج قاشق برنج، یک لیوان ذرت مکزیکی خورده شود.

این متخصص تغذیه درباره ذرت‌های کباب شده یا همان بلال اظهار داشت: هر آن چیزی که روی آتش تهیه و بسوزد، به دلیل کربن ایجاد شده در قسمت های سوخته، میزان ابتلا به سرطان افزایش پیدا می کند. خوردن دانه های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می کند.

 

انتهای پیام

ا/۴۴۴

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=1857

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی