تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال جزئیات فروش آنلاین میوه در میادین و میوه و تره‌بار تهران شیوه‏‏‌های معدن‌کاری با مسئولیت اجتماعی تغییر سقف برداشت از حساب بانکی افزایش تعطیلی‌ها مخالف تحقق شعار سال بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس تاثیر تحریم‌های تازه بر نفت ایران ۵۸ ‌درصد عرضه شمش فولادی بدون مشتری ریزش دیوار دومین بنای خشتی و گلی ایران تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا ورود ۵۰۰۰ اتوبوس جدید تا پایان سال به تهران آغاز رویداد «ایمنی حمل و نقل» در پایتخت از امروز ضرورت ارائه لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران انتقاد از عملکرد شهرداری در توجه به معماری ایرانی- اسلامی انتقاد از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها اعلام زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه ابلاغ دستورالعمل واردات ماشین‌آلات معدنی تصویب فوریت طرح برخی معافیت‌های مالیاتی برای شرکت‌های دولتی قیمت واحدهای نهضت ملی مسکن

7

میوه ای که از سرطان پیشگیری می کند!!!

  • کد خبر : 17824
  • 23 مرداد 1398 - 10:28

بر اساس یافته های جدید، مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، ریسک ابتلا به انواع […]

سیب

بر اساس یافته های جدید، مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف روزانه یک سیب علاوه بر کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، ریسک ابتلا به انواع سرطان را نیز از بین می برد.

دانشمندان دانشگاه ادیث کوان با بررسی رژیم غذایی بیش از ۵۳ هزار نفر متوجه شدند، مصرف ۵۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان به نام فلاونوئیدها در روز می تواند مرگ و میر را کاهش دهد.

فلاوونوئیدها با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی از بدن در برابر بیشتر بیماری های مزمن نگهداری می‌کنند؛  مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی فلاونوئید مانند سیب، پرتقال، گلابی، انواع توت‌ها و پیاز از بدن در برابر بیماری‌های سخت محافظت می کند.

گفتنی است فلاونوئیدها موجب سالم ماندن رگ‌های خونی و مهار التهاب می شوند که نقش مهمی در سلامت قلب و ابتلا سرطان ایفا می کند.

دانشمندان دانشگاه ادیث کوان که یک دانشگاه عمومی در شهر پرث ایالت استرالیای غربی محسوب می شود در  تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف سیب ، پرتقال ، بخشی از کلم بروکلی و مشتی از زغال اخته نقش مهمی در سلامت افراد دارند.

نیکولا بوندوننو، نویسنده اصلی این  تحقیق بیان کرد: نتایج این تحقیق اهمیت فوق العاده ای دارد   زیرا با اطلاعات به دست آمده افراد تشویق می شوند به سمت غذاهای غنی از فلاونوئید روی آورند که تا حد زیادی آن ها را  از بیماری‌های قلبی و سرطان حفظ می کند.

محققان نشریه Nature Communications اعتقاد دارند بیش از ۷٫۸ میلیون نفر در دنیا در سال ۲۰۱۳ به دلیل مصرف کمتر از ۸۰۰ گرم میوه و سبزیجات در روز به مرگ زودرس دچار شدند.

بر اساس آمارها بیماری‌های قلبی یک چهارم کلیه مرگ و میرها در انگلیس و ایالات متحده را موجب می شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=17824
  • 32 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.