در صورتی که بدن به کمبود آهن دچار شود می تواند خطر بروز بسیاری از بیماری ها را افزایش دهد که معمولا با علائمی مثل خستگی، ضعف، سردرد، و پوسته پوسته شدن پوست خود را نشان می دهد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، کم خونی، یکی از عوارض شایع فقر آهن است که افراد باید برای جلوگیری از این بیماری مواد خوراکی حاوی آهن مانند اسفناج، گوشت قرمز و کدو حلوایی را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
مصرف این مواد خوراکی نه تنها مشکل کم خونی را حل نمی کند بلکه کلسترول بدن را نیز کاهش می دهد، با اعلام سازمان بهداشت جهانی، میزان کلسترول بالا معمولا می تواند ناشی از بروز بیماری قلبی-عروقی و سکته بوده و سالانه مرگ نزدیک به ۲٫۶ میلیون نفر در جهان شود.
یک ماده معدنی موثر در انتقال اکسیژن در خون که می تواند تاثیر قابل توجهی در تنظیم دمای بدن، سیستم ایمنی و حفظ عملکرد مطلوب روده و معده برجای گذارد آهن است.
موسسه ملی سلامت، اعلام کرده مردان بزرگسال باید روزانه حداقل ۸ mg آهن و زنان ۱۸ mg از این ماده معدنی مفید مصرف کنند.
در صورتی که بدن به کمبود آهن دچار شود می تواند خطر بروز بسیاری از بیماری ها را افزایش دهد که معمولا با علائمی مثل خستگی، ضعف، سردرد، و پوسته پوسته شدن پوست خود را نشان می دهد.
از عوامل ایجاد کمبود آهن نیز می توان به از دست دادن خون، کمبود آهن در رژیم غذایی، ناتوانی بدن در جذب این ماده معدنی، و بارداری اشاره کرد فقر آهن در بدن می تواند عوارضی به شرح زیر به دنبال داشته باشد.
آنمی (کم خونی): کمبود آهن می تواند منجر به کاهش سلول های قرمز خون سالم شده و در نهایت کم خونی را به همراه داشته باشد.
مشکلات قلبی: کمبود آهن می تواند ضربان قلب را نیز نامنظم کرده که در نهایت موجب می شود فرد مشکلات قلبی مانند بزرگ شدن قلب یا نارسایی قلبی را نیز تجربه کند.
اختلال در رشد: کمبود آهن می تواند رشد کودک را نیز با اختلال مواجه کند.
انتهای پیام/