تاریخ : یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

نحوه جبران خسارت منوط به تصمیمات دولت و مجلس نیم ساعت اول زمان طلایی در سکته مغزی ساخت چهار مخزن برای نگهداری آثار موزه‌ای در تهران ایران در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان افزایش قیمت نان پیش از تصویب رسمی ضرورت جایگزینی کارگران افغان با نیروی کار داخلی اعلام زمان شارژ کالابرگ‌ها افزایش شدید مصرف برق در کشور هوافضای سپاه عزت و افتخار نظام اسلامی ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی کم آبی عامل آسیب به بافت‌ها و اندام‌های بدن پیش بینی وزش باد شدید در تهران تداوم روند واردات اتوبوس‌های برقی از چین به تهران ضرورت ساخت پناهگاه در تهران تخریب در کمین خانه اقبالیان همدان واریز مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین بازنشستگان شرط و شروط جدید صادرات بازار اجاره مسکن در آرامش اقتصاد ایران در چالش تامین اعتبار کالابرگ دهک‌های درآمدی ۴ تا ۷ حذف جریمه‌های طرح ترافیک تهران تاکید بر تسریع روند نوسازی و حمایت از آسیب‌دیدگان افتتاج اولین فاز پروژه ستاری در آبان ماه اتمام بازسازی منازل آسیب دیده تا پایان تیرماه انتقاد از بروکراسی سخت و کاغذبازی در ادارات واردات برنج همزمان با تصویب قانون ممنوعیت واردات محدودیت شدید توزیع آب در صورت تداوم الگوی فعلی مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده از عوامل موثر بر شروع پارکینسون هشدار وقوع رگبار باران در تهران آغاز مرمت گنبد سلطانیه کاهش ۳۰ درصدی قیمت مسکن در۳ منطقه اول تهران ابهام در آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی افزایش همبستگی با اطلاع‌رسانی شفاف هشدار مصرف شدید انرژی در ایران افزایش قیمت نفت سنگین ایران در ژوئن جزئیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های جاسوسی

6

تاثیر غذاهای تند بر دستگاه گوارش

  • کد خبر : 167354
  • 22 خرداد 1404 - 13:20
تاثیر غذاهای تند بر دستگاه گوارش
مصرف غذاهای تند می‌تواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم غذا کمک می‌کنند و گاهی اوقات می‌تواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال نیز بینجامد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف بی‌رویه غذاهای تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند؟، مطرح کرد: مصرف متعادل غذاهای تند و استفاده از مقادیر متناسب از ادویه‌های تند می‌تواند به تقویت سلامت انسان کمک کند اما زیاده‌روی در مصرف آن‌ها می‌تواند اثری معکوس به همراه داشته باشد.

مصرف متعادل ادویه های تند با بهبود عملکرد قلب و عروق، کاهش وزن، کاهش خطر بیماری های مزمن غیرواگیر همچنین کاهش التهاب سیستمیک همراه است. به علاوه، کپسایسین که به عنوان ماده موثره فلفل مطرح هست، می تواند در مقادیر متعادل باعث کاهش هلیکوباکتر پیلوری موجود در معده شود، با این حال باید این نکته را در نظر گرفت که مصرف زیاد غذاهای تند و ادویه ها می تواند باعث تحریک و التهاب دستگاه گوارش، درد و ناراحتی های گوارشی شود به علاوه مصرف بیش از حد کپسایسین می تواند دیواره داخلی معده را تحریک کند و با علائمی از قبیل تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال سوزناک همراه باشد.

باید توجه کرد که مصرف غذاهای تند برای همه افراد مناسب نیست. خوردن غذاهای تند در حد اعتدال عموما برای افرادی که از قبل مشکل گوارشی ندارند، بی خطر و کم عارضه تر است. با این وجود، خوردن غذاهای تند می‌تواند باعث التهاب مناطقی شود که به هضم غذا کمک می‌کنند و گاهی اوقات می‌تواند در افراد سالم از نظر گوارشی نیز به سوزش سر دل، معده درد یا اسهال نیز بینجامد.

از طرف دیگر،ژ در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، زخم معده، رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل، بیماری سلیاک و بیماری های التهابی دستگاه گوارش (کرون و کولیت السراتیو)، غذاهای تند باید با احتیاط مصرف و یا از مصرف آن‌ها پرهیز شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=167354
  • 119 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.