تاریخ : جمعه, ۲ خرداد , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

احتمال پایان زودهنگام همکاری شورا با شهردار اعلام شروط تداوم واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی انتقاد از وضعیت تولید و تعطیلی شهرک‌های صنعتی تعویق در اجرای طرح قطع سوخت خودرو‌های فاقد بیمه تا تیرماه افزایش شدید نرخ اجاره بها در تهران ضرورت توجه به معادن در اشتغالزایی ضرورت رفع تحریم‌ها برای جهش تولید در صنعت پتروشیمی افزایش قطعی قیمت محصولات فولادی در سایه کمبود برق جزئیات تمدید فعالیت شوراها تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ اعلام آخرین قیمت سبزیجات در میادین تره بار تهران ورود بیش از ۱۵۰۰ اتوبوس جدید به تهران جزئیات کاهش نرخ سود بین بانکی ضرورت اصلاح الگوی مصرف انرژی در کشور ضرورت بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های جنوب برای رشد اقتصادی تداوم وزش باد در تهران تا ۴ خردادماه درخواست کمک فعالان صنعت فولاد از رییس جمهور گام‌های بلند صنعت پتروشیمی ایران ضرورت تشکیل دبیرخانه تأمین مواد اولیه صنایع پتروشیمی ضرورت چابک‌سازی و حذف فرآیندهای زائد اداری معادن ناترازی برق حاصل سال‌ها بی‌توجهی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران دیوارکشی حریم تهران توسط بهمن موتور ضرورت تامین مالی پروژه‌های شهرداری تهران انتقاد از تعطیلی زودهنگام موزه‌های تهران ضرورت توجه به روند تامین مالی پروژه‌ها ضرورت اصلاح اساسی قوانین مدیریتی در کشور ضرورت همراستایی سیاست‌های کلی نظام باید در راستای خدمت آغاز اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران صیانت از حریم تهران از مسائل اصلی شورای شهر انتقاد عضو شورای شهر از روند نامگذاری مراکز تجاری و فروشگاه‌ها جزئیات دستگیری سارق سکه‌های مقبره شاه نعمت الله افزایش مشکلات فعالان صنعت با قطعی برق ضرورت ترویج نشاط عمومی در تهران انتقاد از نبود انسجام مدیریتی در حریم تهران اعلام آمادگی صنعت نفت برای توسعه و نوسازی زیرساخت‌ها صدور مجوزهای جدید سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی

0

رایزنی با اتاق‌های مشترک ایران برای بهره‌برداری از مزیت‌های منطقه آزاد انزلی

  • کد خبر : 165638
  • 13 اردیبهشت 1404 - 16:12
رایزنی با اتاق‌های مشترک ایران برای بهره‌برداری از مزیت‌های منطقه آزاد انزلی
در دو روز پایانی هفتمین نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو، غرفه این سازمان میزبان رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بود و مصطفی طاعتی مقدم، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان با حضور در سالن خلیج‌فارس با اعضای هیئت‌رئیسه اتاق‌های بازرگانی مشترک و همچنین اتاق گیلان دیدار کرد.

به گزارش افق تهران؛ براین‌اساس در چهارمین روز نمایشگاه ایران اکسپو، رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد در جریان بازدید از غرفه این منطقه ضمن گفتگو با مدیران و سرمایه‌گذاران حاضر، با تصریح بر ظرفیت‌های کم‌نظیر نخستین منطقه آزاد شمال کشور در حوزه‌های صدور کالا، خدمات و محصولات، و ترانزیت، بر لزوم افزایش ارزش صادرات کالاهای تولیدی این منطقه از سی میلیون دلار کنونی، تأکید کرد.

در جریان این دیدار، مدیران سرمایه‌گذاری و بازرگانی سازمان گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته و برنامه‌های در دست اجرا برای تسهیل و توسعه صادرات باتوجه‌به افزایش محدوده منطقه و الحاق فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت و شهرک هاب صنعتی رشت، خمیران و ضیابر ارائه دادند.

از سوی دیگر در روز پایانی نمایشگاه و در برنامه بازدید طاعتی مقدم که مدیران سرمایه‌گذاری و بازرگانی سازمان نیز حاضر بودند، مدیرعامل سازمان در گفتگو با نایب‌رئیس اتاق ایران – عمان و رئیس اتاق ایران – امارات در زمینه ترانزیت کالا میان کشورهای حاشیه جنوبی خلیج با اعضای اتحادیه اقتصادی اوراسیا و حاشیه دریای کاسپین، و همچنین جذب سرمایه‌گذاران کشورهای فوق در حوزه گردشگری به تبادل نظر پرداختند.

بنابراین گزارش در دیدار با مهدی موسایی دبیرکل و جمشید نفر عضو هیئت‌رئیسه اتاق ایران و ترکیه در زمینه معرفی ظرفیت‌های کریدوری و حمل‌ونقل کالا میان کشورهای شرق آسیا و آسیای میانه با ترکیه و غرب آسیا به رایزنی پرداخته و در گفتگو با نازنین گرجی دبیرکل، بهرام شکوری نایب‌رئیس و علی محسنی نژاد عضو هیئت‌رئیسه اتاق ایران – ژاپن، راهکارهای مشارکت دولت و بخش خصوصی ژاپن در طرح‌های عام‌المنفعه با محوریت زیست‌محیطی، مورد بررسی قرار گرفت.

از سوی دیگر طاعتی مقدم در جریان حضور در غرفه اتاق بازرگانی گیلان با تصریح بر نقش محوری اتاق به‌عنوان نماینده بخش خصوصی استان جهت معرفی زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، و ترانزیتی ایجاد و تکمیل شده در نخستین منطقه آزاد شمال کشور؛ بر لزوم تشکیل کارگروه‌های مشترک تخصصی جهت بررسی کارشناسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی تسهیل، توسعه بازارها و تنوع‌بخشی به سبد کالاهای صادراتی و مسیرهای ترانزیتی استان با هم‌افزایی بخش خصوصی تأکید کرد.

پایان‌بخش بازدیدهای روز پایانی دیدار از غرفه استانداری گیلان و گفتگو با مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان بود که در ارتباط با افزایش همکاری‌های جهت تسهیل و تسریع در فرایندهای خدمات‌رسانی به سرمایه‌گذاران کنونی و جذب طرح‌های جدید سرمایه‌گذاری به تبادل نظر پرداختند.

گفتنی است پیش‌ازاین مصطفی طاعتی مقدم رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان با روشنعلی یکتا نایب‌رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران – روسیه و امیر عابدی رئیس اتاق بازرگانی ایران – قزاقستان در خصوص بهره‌برداری از زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، ترانزیتی جدید منطقه به‌ویژه حمل بار هوایی از طریق معرفی آنها به فعالین اقتصادی روسیه، مذاکره نمود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=165638
  • 44 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.