تاریخ : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش مشکلات فعالان صنعت با قطعی برق ضرورت ترویج نشاط عمومی در تهران انتقاد از نبود انسجام مدیریتی در حریم تهران اعلام آمادگی صنعت نفت برای توسعه و نوسازی زیرساخت‌ها صدور مجوزهای جدید سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی انتقاد از بلاتکلیفی قانون عفاف و حجاب سازمان برنامه و بودجه مانع اصلی تبدیل وضعیت نیروها افزایش انتقادها از وضعیت تامین برق در کشور جزئیات اجرای طرح جدید تعرفه‌گذاری جزئیات واریز حقوق بازنشستگان کاهش کارآیی مدیریت شهری در پی تداوم بی‌نظمی ضرورت اتمام پروژه‌های بازچرخانی آب ضرورت تشکیل کمیته حل مشکلات تهران اعلام برنامه‌های مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران تداوم بی‌توجهی به آثار باستانی کرمان ضرورت تمرکز دولت بر راه‌حل‌های اصولی برای حل ناترازی‌ها ضرورت بازنگری در طرح محدودیت ۹۰ درصدی برق به کارخانجات تداوم ناترازی‌ها با وجود انتقادات و تفاهمنامه‌ها تداوم وزش باد و افزایش دما در تهران ضرورت تلاش برای لغو تحریم‌ها پیگیری مسائل اقتصادی کشور فارغ از مذاکرات آسیب شدید صنایع از قطعی‌های پی‌درپی اینترنت افزایش صادرات ایران به قزاقستان آغاز امتحانات نهایی از فردا ضرروت بررسی قعالیت مجدد معادن غیرفعال ضرورت نوسازی اتوبوس‌ها در تهران برخورد قاطع با زورگیری از مطالبات جدی شهروندان جزئیات قرارداد برقی سازی ۲۰ هزار موتور در تهران اعلام برنامه گروه موزه‌های دفینه در هفته جاری بازدید رایگان از موزه ها در روز جهانی موزه آغاز فرایند اجرای طرح یارانه سوخت جزئیات تخصیص حقوق دولتی معدنی جزئیات راه اندازی ۱۹ طرح پتروشیمی جدید جزئیات به‌کارگیری زنان در اتوبوسرانی تهران جزئیات حذف پل حافظ در تهران ثبت دانش بهره‌برداری از زاینده رود در فهرست آثار میراث ناملموس کشور

1

هلدینگ تخصصی انرژی تجدیدپذیر با مشارکت گروه مپنا و بانک‌های ملت و تجارت تاسیس می‌شود

  • کد خبر : 165482
  • 09 اردیبهشت 1404 - 17:42
هلدینگ تخصصی انرژی تجدیدپذیر با مشارکت گروه مپنا و بانک‌های ملت و تجارت تاسیس می‌شود
تفاهمنامه همکاری مشترک برای تبدیل شرکت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مپنا به هلدینگ پروژه تخصصی انرژی تجدیدپذیر، بین گروه مپنا و بانک‌های ملت و تجارت به امضا رسید.

به گزارش افق تهران؛ طبق این تفاهمنامه گروه مپنا با هدف رفع ناترازی انرژی و گسترش سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، با مشارکت بانک‌های ملت و تجارت و عموم سرمایه‌گذاران از طریق بازار سرمایه، شرکت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر را به هلدینگ پروژه سهامی عام تبدیل خواهد کرد و این هلدینگ، وظیفه راهبری و شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر را بر عهده خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، سرمایه‌گذاری مشترک بانک‌های تجارت و ملت و شرکت‌های وابسته در طرح‌های تجدیدپذیر، تامین مالی و مشارکت در اعطای وام و قبول عاملیت پروژه‌های یادشده از محل منابع خود یا سایر منابع در دسترس در قالب قوانین و مقررات مربوطه، از جمله مفاد این تفاهمنامه است.

سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در صدر برنامه‌های بانک تجارت

هادی اخلاقی فیض آثار «مدیرعامل بانک تجارت» در این جلسه با اشاره به پیشگامی بانک‌های ملت و تجارت در پروژه‌های بزرگ حوزه انرژی، حضور این بانک‌ها را در پروژه تبدیل شرکت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مپنا به هلدینگ پروژه تخصصی انرژی تجدیدپذیر باعث اعتبار بیشتر پروژه خواند و گفت: این دو بانک به‌عنوان یک شریک استراتژیک و بازوهای کمکی در این پروژه حضور فعال خواهد داشت.

وی این پروژه را از پروژه‌های بسیار فاخر کشور عنوان کرد و ادامه داد: برای بانک تجارت باعث افتخار است که در این پروژه در کنار گروه مپنا و بانک ملت به‌عنوان شریک و همراه تجاری همیشگی خود، ایفای نقش کند.

بانک‌های ملت و تجارت تجارب مشترکی در پروژه‌های بزرگ حوزه نفت و گاز دارند

فرشید فرخ‌نژاد «مدیرعامل بانک ملت» هم در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به نیاز کشور به انرژی های تجدیدپذیر، تاکید کرد: در همین راستا مراجعات متعددی به بانک‌های بزرگ برای مشارکت در چنین طرح‌هایی صورت می‌گیرد و ما در بانک ملت مذاکرات فراوانی با مشتریان بزرگ داشته‌ایم و علاقمندیم که نقش خود را متناسب با سهم از بازار بانک، در این زمینه ایفا کنیم.

وی به تفاهمنامه منعقدشده میان بانک ملت و گروه مپنا در اسفندماه سال گذشته برای تولید سه هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر اشاره کرد و افزود: خوشبختانه بانک‌های ملت و تجارت تجارب مشترکی در پروژه‌های بزرگ حوزه نفت و گاز دارند و توانسته‌اند رقابت را به یک اتحاد استراتژیک تبدیل و با ایجاد یک هم‌افزایی در جهت خدمت به جامعه گام بردارند و امید می‌رود که این دو بانک بزرگ با استفاده از توان تخصصی مجموعه بزرگ مپنا بتوانند در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر نیز اقدامات بزرگی را به انجام برسانند.

فرخ‌نژاد از علاقمندی مجموعه بانک ملت به همکاری با گروه مپنا و بانک تجارت برای حضور موثر در عرصه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داد و اظهار امیدواری کرد که ثمره این همکاری، خیر و برکت برای همه ملت ایران باشد.

استقبال از حضور دو بانک بزرگ در کنار گروه مپنا

محمد اولیاء «مدیرعامل گروه مپنا» نیز اراده مدیران دو بانک ملت و تجارت را در کمک به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ارزشمند خواند و گفت: در کمتر از دو هفته، مفاد کلی این تفاهمنامه آماده امضا شد و تیم‌های تخصصی و کارشناسی، نحوه اجرایی شدن آن را پس از امضا بررسی و نهایی خواهند کرد.

وی حضور دو بانک بزرگ را در کنار گروه مپنا باعث سرعت بخشی به تاسیس شرکت سهامی عام پروژه انرژی‌های تجدیدپذیر دانست و گفت: امیدواریم پس از به ثمرنشستن این پروژه، همکاری مشترک را به نوع دیگری از هلدینگ پروژه در حوزه نیروگاه‌های سیکل ترکیبی تسری بدهیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=165482
  • 91 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.