تاریخ : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش مشکلات فعالان صنعت با قطعی برق ضرورت ترویج نشاط عمومی در تهران انتقاد از نبود انسجام مدیریتی در حریم تهران اعلام آمادگی صنعت نفت برای توسعه و نوسازی زیرساخت‌ها صدور مجوزهای جدید سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی انتقاد از بلاتکلیفی قانون عفاف و حجاب سازمان برنامه و بودجه مانع اصلی تبدیل وضعیت نیروها افزایش انتقادها از وضعیت تامین برق در کشور جزئیات اجرای طرح جدید تعرفه‌گذاری جزئیات واریز حقوق بازنشستگان کاهش کارآیی مدیریت شهری در پی تداوم بی‌نظمی ضرورت اتمام پروژه‌های بازچرخانی آب ضرورت تشکیل کمیته حل مشکلات تهران اعلام برنامه‌های مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران تداوم بی‌توجهی به آثار باستانی کرمان ضرورت تمرکز دولت بر راه‌حل‌های اصولی برای حل ناترازی‌ها ضرورت بازنگری در طرح محدودیت ۹۰ درصدی برق به کارخانجات تداوم ناترازی‌ها با وجود انتقادات و تفاهمنامه‌ها تداوم وزش باد و افزایش دما در تهران ضرورت تلاش برای لغو تحریم‌ها پیگیری مسائل اقتصادی کشور فارغ از مذاکرات آسیب شدید صنایع از قطعی‌های پی‌درپی اینترنت افزایش صادرات ایران به قزاقستان آغاز امتحانات نهایی از فردا ضرروت بررسی قعالیت مجدد معادن غیرفعال ضرورت نوسازی اتوبوس‌ها در تهران برخورد قاطع با زورگیری از مطالبات جدی شهروندان جزئیات قرارداد برقی سازی ۲۰ هزار موتور در تهران اعلام برنامه گروه موزه‌های دفینه در هفته جاری بازدید رایگان از موزه ها در روز جهانی موزه آغاز فرایند اجرای طرح یارانه سوخت جزئیات تخصیص حقوق دولتی معدنی جزئیات راه اندازی ۱۹ طرح پتروشیمی جدید جزئیات به‌کارگیری زنان در اتوبوسرانی تهران جزئیات حذف پل حافظ در تهران ثبت دانش بهره‌برداری از زاینده رود در فهرست آثار میراث ناملموس کشور

3

ضرورت الزام شهرداری‌ها به رفع خطر حداقل ۱۰ ساختمان ناایمن در سال

  • کد خبر : 165289
  • 06 اردیبهشت 1404 - 14:02
ضرورت الزام شهرداری‌ها به رفع خطر حداقل ۱۰ ساختمان ناایمن در سال
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: ناحیه‌های شهرداری را الزام کردیم که سالی حداقل ۱۰ ساختمان پرخطر را رفع خطر کنند .

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران در جریان جلسه کمیته ایمنی در شهرداری منطقه ۳ تهران باتشکر از تلاش‌های صورت گرفته در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی و اقدامات ایمنی اظهار کرد: تلاش بی سابقه‌ای از سوی مسئولان شده و امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد تا شاهد تحقق پویش شهر ایمن باشیم. هدف ما از حضور در مناطق ۲۲‌گانه فرهنگ سازی ایمنی است و این تبدیل به دغدغه اصلی‌مان شده است؛ پیش از این دغدغه ایمن سازی فقط در سازمان آتش نشانی و سازمان مدیریت بحران بود.

وی ادامه داد: البته باوجود ایجاد ساختار سازمان و تعیین بودجه باز هم شهرداری کند عمل می‌کند و آن‌گونه که باید اقدامات ایمنی به چشم مدیران شهرداری ننشسته است؛ با اینکه در آسانسورهای شهرداری تلفات دادیم اما هنوز تاییدیه ایمنی ندارند. در موضوع تاییدیه ایمنی ساختمان ردیف بودجه داشتیم اما باز هم پیشرفتی نداشتیم. یکی از شاخص‌های واحد HSE سازمان باید رفع عدم انطباق‌های ساختمان‌های شهرداری باشد و باید به پیگیری در این مساله امتیاز ویژه داده شود تا اقدامات جدی تر پیگیری شود چرا که بدون تاییدیه ایمنی تمام زحمات تحت شعاع قرار می‌گیرد.

وی با بیان این‌که در روند تغییرات ماموریت‌های حریق شهر تهران سیر نزولی اتفاق افتاده است، گفت: می‌خواهیم بگوییم وقتی مناطق ورود می‌کنند چقدر شرایط بهتر می‌شود. روند تغییرات فوتی‌ها و مجروحین برای حریق نسبت به سال گذشته حدودا نصف شده است و مدیریت شهری در تعداد ایستگاه‌های آتش نشانی و ماشین آلات رتبه یک در بین ابرشهرها دارد؛ تلاش کرده‌ایم در یکی دو سال اول روند صعودی حریق را متوقف کنیم و بعد روند را به سمت کاهش ببریم و امیدواریم این فرآیند در سال ۱۴۰۴ ادامه داشته باشد.

رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: مصوبه‌ای را در شورا به تصویب رساندیم که مناطق و نواحی ورود پیدا کنند تا پیگیر کاهش حریق و عملیات‌های آتش نشانی و مدیریت بحران باشیم. منطقه ۳ در بخش کاهش حریق موفقیتی نداشته است و انتظار داریم جلسات مستمری با فرماندهان ایستگاه‌ها در این خصوص برگزار شود تا دغدغه‌ها رفع شود. این منطقه در بحث آموزش قوی عمل کرده اما شاید در بحث کاهش ساختمان‌های ناایمن موفق عمل نکرده است. باید فاصله ارتباطی با آتش نشانی کمتر شود تا مسائل بهتر پیگیری شود.

وی در پایان تاکید کرد: ناحیه‌ها را الزام کردیم که در سال حداقل ۱۰ ساختمان پر خطر را رفع خطر کنند و در فاصله‌ای که ساختمان‌ها باید روند خارج شدن از دسته پر خطر را طی کنند، آموزش‌های لازم نیز داده شود. همچنین باید افزایش ورودی‌های ایستگاه متروی پرتردد شهید حقانی به صورت ویژه پیگیری شود و اخذ مجوز ایمنی برای تاورکرین‌ها پیگیری شود. در بحث رفع خطر ساختمان‌های پرخطر فقط ارسال اخطار قابل قبول نیست و اقدام مهم است؛ پرونده قضایی در قوه قضاییه باید تشکیل شود و مسئول قضایی شهرداری ناحیه نیز در این مساله ورود کند. در مساله رفع خطر کالبدی ساختمان‌های ناایمن ۱۳ بیمارستان در حال نوسازی و رفع ناایمنی هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=165289
  • 96 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.