تاریخ : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴

اخبار لحظه

افزایش مشکلات فعالان صنعت با قطعی برق ضرورت ترویج نشاط عمومی در تهران انتقاد از نبود انسجام مدیریتی در حریم تهران اعلام آمادگی صنعت نفت برای توسعه و نوسازی زیرساخت‌ها صدور مجوزهای جدید سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی انتقاد از بلاتکلیفی قانون عفاف و حجاب سازمان برنامه و بودجه مانع اصلی تبدیل وضعیت نیروها افزایش انتقادها از وضعیت تامین برق در کشور جزئیات اجرای طرح جدید تعرفه‌گذاری جزئیات واریز حقوق بازنشستگان کاهش کارآیی مدیریت شهری در پی تداوم بی‌نظمی ضرورت اتمام پروژه‌های بازچرخانی آب ضرورت تشکیل کمیته حل مشکلات تهران اعلام برنامه‌های مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران تداوم بی‌توجهی به آثار باستانی کرمان ضرورت تمرکز دولت بر راه‌حل‌های اصولی برای حل ناترازی‌ها ضرورت بازنگری در طرح محدودیت ۹۰ درصدی برق به کارخانجات تداوم ناترازی‌ها با وجود انتقادات و تفاهمنامه‌ها تداوم وزش باد و افزایش دما در تهران ضرورت تلاش برای لغو تحریم‌ها پیگیری مسائل اقتصادی کشور فارغ از مذاکرات آسیب شدید صنایع از قطعی‌های پی‌درپی اینترنت افزایش صادرات ایران به قزاقستان آغاز امتحانات نهایی از فردا ضرروت بررسی قعالیت مجدد معادن غیرفعال ضرورت نوسازی اتوبوس‌ها در تهران برخورد قاطع با زورگیری از مطالبات جدی شهروندان جزئیات قرارداد برقی سازی ۲۰ هزار موتور در تهران اعلام برنامه گروه موزه‌های دفینه در هفته جاری بازدید رایگان از موزه ها در روز جهانی موزه آغاز فرایند اجرای طرح یارانه سوخت جزئیات تخصیص حقوق دولتی معدنی جزئیات راه اندازی ۱۹ طرح پتروشیمی جدید جزئیات به‌کارگیری زنان در اتوبوسرانی تهران جزئیات حذف پل حافظ در تهران ثبت دانش بهره‌برداری از زاینده رود در فهرست آثار میراث ناملموس کشور

1

به صورت همه جانبه از تیم فوتبال حمایت می‌کنیم

  • کد خبر : 164677
  • 21 فروردین 1404 - 14:53
به صورت همه جانبه از تیم فوتبال حمایت می‌کنیم
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به همراه معاون منابع انسانی، مدیر روابط عمومی و مدیر امور ورزش این شرکت از تمرینات تیم فولاد هرمزگان بازدید کردند.

به گزارش افق تهران؛ تیم فوتبال فولاد هرمزگان در حال حاضر با ۳۸ امتیاز در رتبه چهارم گروم اول لیگ دسته دوم کشور قرار دارد و چهار بازی نیز تا انتهای رقابت‌های این فصل دسته دوم فوتبال کشور پیش رو خواهد داشت. این تیم که به تازگی سیاوش اکبرپور، ملی‌پوش سابق تیم فوتبال استقلال را به عنوان سرمربی در اختیار گرفته است، با توجه به رقابت‌های پیش رو و شرایط جدول رقابت‌ها، از امیدواری زیاد و بخت بالایی برای صعود به دسته اول کشور برخوردار است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در این بازدید اظهار کرد: از تیم فوتبال فولاد هرمزگان به صورت همه جانبه حمایت می‌کنیم و امیدواریم این تیم با صعود به لیگ دسته اول موجب شادی مردم استان هرمزگان شود.

علیرضا رحیم در حاشیه بازدید از تمرینات تیم فولاد هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به برنامه‌های این شرکت در حوزه ورزش، بیان کرد: شرکت فولاد هرمزگان در بحث مسئولیت‌های اجتماعی خود به حوزه ورزش توجه کرده و توانسته است برنامه‌های خوبی را در این زمینه اجرا کند.

وی افزود: فولاد هرمزگان در حوزه ورزش در رشته‌ها و رده‌های گوناگون، سرمایه‌گذاری‌های متعددی انجام داده و طی چند سال گذشته نیز موفق شده اتفاقات خوبی را با کسب مقام‌های مختلف استانی، کشوری و بین‌المللی رقم بزند.

رحیم با اشاره به وضعیت تیم فوتبال فولاد هرمزگان تصریح کرد: تیم فوتبال نیز خوشبختانه وضعیت مناسبی دارد. بسیار خرسند هستیم که در جمع بازیکنان و کادر فنی این تیم حاضر شدیم و در جریان وضعیت این تیم قرار گرفتیم. امید است با شرایطی که فراهم شده، این تیم به لیگ دسته اول کشور صعود کند و باعث شادی مردم این استان شود. ما نیز تمام حمایت‌های لازم را از این تیم انجام خواهیم داد و در صورت صعود این تیم به دسته بالاتر قطعا شرایط باشگاه بهتر شده و اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد.

گفتنی است در این دیدار کارگران مدیر امور ورزش و اکبرپور سرمربی تیم فولاد هرمزگان شرایط این تیم را برای مدیرعامل تشریح کردند. همچنین پیراهن یادگاری تیم فولاد هرمزگان نیز از سوی تعدادی از هواداران به مدیرعامل اهدا شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=164677
  • 50 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.