برخی اشتباهات رایج در رژیم غذایی که شما را دچار چاقی و اضافه وزن می کند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، برخی اشتباهات رایج در آشپزی می تواند برنامه شما برای کاهش وزن را با چالش مواجه کند.
عدم اندازه گیری چربی ها
بهتر است در زمان آشپزی از حجم چربی مصرفی خود آگاه شوید ، برای مثال در زمان سرخ کردن سبزیجات، با خیال راحت مقداری روغن به آن اضافه می کنید، روغن باعث می شود طعم سبزیجات بهتر شده و حرارت بیشتر کنترل شود اما اگر دقت نکنید، ممکن است سبزیجات شما را به غذایی سرشار از کالری تبدیل کند، یک قاشق روغن زیتون ۱۲۰ کالری دارد که افزودن دو قاشق از آن موجب شده ۲۴۰ کالری به غذای شما اضافه شود، حتی کم چرب ترین سس های سالاد هم دارای چربی فراوانی هستند که مصرف بیش از حد آن ها کیفیت سبزیجات خام شما را کاهش می دهد.
مصرف میان وعده زمان پخت غذا
مصرف میان وعده هنگام آشپزی تاثیرات رژیم غذایی تان را از بین می برد چشیدن مزه غذا برای پختن یک غذای خوب، اهمیت زیادی دارد، اما اگر گرسنگی شما را مجبور کرد چیزی بخورید، از این فرصت استفاده کرده و به جای این کار آب بنوشید.
اشتباه در اندازه بشقاب غذایی
یکی از فاکتورهایی که بر کاهش وزن شما تاثیر می گذارد اندازه ظرف غذا است، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند یک ظرف برنج پخته باید اندازه یک توپ تنیس باشد، بر اساس تحقیقات افراد عملکرد فوق الهاده بدی در ارزیابی اندازه ظرف غذای خود دارند.
مصرف بیش از اندازه چربی های سالم
امروزه روغن زیتون، آووکادو، آجیل به ملزومات یک رژیم غذایی سالم تبدیل شده اند، این چربیها مواد مغذی فراوانی دارند و انتخاب بسیار بهتری نسبت به محصولاتی مانند کره محسوب می شوند، اما همین چربی های سالم هم سرشار از کالری هستند. یک آووکادوی کامل ۳۲۲ کالری دارد، به هرحال افزایش یا کاهش وزن، ارتباط مستقیمی با فرآیند جذب و دفع کالری دارد، بنابراین همواره باید تعادل را حفظ کنید.
انتهای پیام/