تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

3

اشتباهات رایجی که شما را چاق می کند

  • کد خبر : 15397
  • 12 تیر 1398 - 11:46
اشتباهات رایجی که شما را چاق می کند

برخی اشتباهات رایج در رژیم غذایی که شما را دچار چاقی و  اضافه وزن می کند. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، برخی اشتباهات رایج در آشپزی می تواند برنامه شما برای کاهش وزن را با چالش مواجه کند. عدم اندازه گیری چربی ها بهتر است در زمان آشپزی از حجم چربی مصرفی خود آگاه […]

کاهش وزن

برخی اشتباهات رایج در رژیم غذایی که شما را دچار چاقی و  اضافه وزن می کند.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، برخی اشتباهات رایج در آشپزی می تواند برنامه شما برای کاهش وزن را با چالش مواجه کند.

عدم اندازه گیری چربی ها

بهتر است در زمان آشپزی از حجم چربی مصرفی خود آگاه شوید ، برای مثال در زمان سرخ کردن سبزیجات، با خیال راحت مقداری روغن به آن اضافه می کنید، روغن باعث می شود طعم سبزیجات بهتر شده و حرارت بیشتر کنترل شود اما اگر دقت نکنید، ممکن است سبزیجات شما را به غذایی سرشار از کالری تبدیل کند، یک قاشق روغن زیتون ۱۲۰ کالری دارد که افزودن دو قاشق از آن موجب شده  ۲۴۰ کالری به غذای شما اضافه شود، حتی کم‌ چرب ‌ترین سس ‌های سالاد هم دارای چربی فراوانی هستند که مصرف بیش از حد آن ها کیفیت سبزیجات خام شما را کاهش می دهد.

مصرف میان وعده زمان پخت غذا

 مصرف میان ‌وعده هنگام آشپزی تاثیرات رژیم غذایی ‌تان را از بین می برد چشیدن مزه غذا برای پختن یک غذای خوب، اهمیت زیادی دارد، اما اگر گرسنگی شما را مجبور کرد چیزی بخورید، از این فرصت استفاده کرده و به‌ جای این کار آب بنوشید.

اشتباه در اندازه بشقاب غذایی

 یکی از فاکتورهایی که بر کاهش وزن شما تاثیر می گذارد  اندازه ظرف غذا است، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند یک ظرف برنج پخته باید اندازه یک توپ تنیس باشد، بر اساس تحقیقات افراد عملکرد فوق الهاده بدی در ارزیابی اندازه ظرف غذای خود دارند.

مصرف بیش از  اندازه چربی های سالم

امروزه روغن زیتون، آووکادو،‌ آجیل  به ملزومات یک رژیم غذایی سالم تبدیل شده اند، این چربی‌ها مواد مغذی‌ فراوانی دارند و  انتخاب بسیار بهتری نسبت به  محصولاتی مانند کره محسوب می‌ شوند، اما همین چربی های سالم هم سرشار از کالری هستند. یک آووکادوی کامل  ۳۲۲ کالری دارد، به هرحال افزایش یا کاهش وزن، ارتباط مستقیمی با فرآیند جذب و دفع کالری دارد، بنابراین همواره باید تعادل را  حفظ کنید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=15397
  • 26 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.