به گزارش سرویس سلامت افق تهران، بر اساس تحقیقات جدید، مصرف برخی از مواد غذایی احتمال بروز سکته قلبی را افزایش می دهد و به اعتقاد متخصصان این احتمال در اشخاصی که سابقه بیماریهای قلبی دارند به مراتب بسیار بیشتر از سایرین است و به همین دلیل آنها بیشتر مراقب رژیم غذایی خود باشند.
نوشابه
نوشابههای قندی سبب تورم شده و میزان قند خون را افزایش می دهد، این ماده غذایی به دیوارههای قلبی فشار وارد کرده و ریسک بیماری قلبی عروقی را بیشتر می کند هرچه میزان مصرف نوشابه بیشتر شود خطر بروز سکته های قلبی هم افزایش می یابد.
شکر
بر اساس یافته های جدید با افزایش مصرف شکر سفید، شکر قهوهای، شربت ذرت، عسل، شیرهی قند، و شیرینکنندههای دیگر احتمال بسته شدن شریانهای قلب، فشار خون بالا، نارسایی قلبی، و دیگر بیماریهای قلبی عروقی بیشتر می شود.
کربوهیدراتهای تصفیهشده
محصولات کربوهیدراتی تصفیهشده سرشار از قند و مواد افزودنی هستند که هیچ فایدهای برای قلبتان ندارند و متخصصان معتقدند چاشنیهایی مثل سس، نان، و ماست کمچرب سرشار از قند و کربوهیدرات هستند.
پودر شیر قهوه
پودر قهوه معمولا دارای چربیهای ترانس است و به همین دلیل بیماران قلبی باید به هیچ عنوان از پودر شیر قهوه استفاده نکنند.
هاتداگ
گوشتهای فرآوری شده مثل هاتداگ و سوسیس سرشار از افزودنیها هستند که بر اساس تحقیقات مختلف مصرف این دسته از مواد غذایی خطر ابتلا به بیماری قلبی را چند برابر می کند.
انتهای پیام/