یافته های جدید محققان نشان داده از هر ۷ مورد مرگ ناشی از بیماری های قلبی – عروقی، یک مورد به دلیل عدم مصرف میوه و از هر ۱۲ مورد مرگ یک مورد با عدم مصرف سبزیجات کافی مرتبط است.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه ها و سبزیجات سرشار از فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فنول هستند که در نهایت فشار خون و کلسترول را کاهش می دهند، مصرف این مواد سلامت افراد را بهبود داده و باکتری های مفید سیستم گوارشی را افزایش می دهند، افرادی که میوه ها و سبزیجات را به برنامه غذایی خود اضافه می کنند کمتر از سایرین به چاقی و اضافه وزن دچار می شوند و خطر بیماری های قلبی و عروقی در این افراد کمتر است.
تحقیقات نشان داده از هر ۷ مورد مرگ ناشی از بیماری های قلبی – عروقی، یک مورد به دلیل عدم مصرف میوه و از هر ۱۲ مورد مرگ یک مورد با عدم مصرف سبزیجات کافی مرتبط است.
به گزارش پایگاه خبری مدیکال ساینس (Medical science) و با اعلام محققان، در سال ۲۰۱۰ میلادی، کمبود مصرف میوه منجر به مرگ ۱٫۸ میلیون نفر بر اثر بیماری های قلبی شد، در صورتی که کمبود مصرف سبزیجات در همان سال مرگ یک میلیون نفر از مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی رارقم زد، در مجموع تبعات جبران ناپذیر عدم مصرف میوه ها تقریباً دو برابر پیامدهای عدم مصرف سبزیجات است.
نتیجه این تحقیقات قرار است در نشست سالانه انجمن آمریکایی مواد مغذی که در بالتیمور آمریکا برگزار خواهد شد، مطرح شود.
انتهای پیام/