اخبار داغ

جمهوری اسلامی با تحقق شعار استقلال و آزادی جلوه ارزشمندی یافته است ارتقا سهم بودجه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران شناسنامه‌دار بساط‌گستران پایتخت ایران سربلند| سرزمین شیران و دلیران + نماهنگ برخورد با بی حجابی، وظیفه همگانی است تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲ اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۲ انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که نوع حکومتش را به رفراندوم گذاشت پیام فراجا به مناسبت یوم الله ۱۲ فروردین صدور بیانیه وزارت کشور برای برخورد با هنجارشکنان حوزه حجاب ابراز نگرانی شورای شهر از اجرای طرح فروش متری مسکن تشریح برنامه‌های شهرداری تهران برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۲ پرداخت حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی کارگران از فروردین ابلاغ بخشنامه افزایش ۲۷درصدی دستمزد ۱۴۰۲ کارگران نمایش نسخ خطی قرآن دوران قاجار در موزه ملی ایران تغییر ساعت بازدید از کاخ گلستان جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف کافئین تنفس هوای “قابل قبول” در پایتخت پاسخ AFC به درخواست فدراسیون ایران زمان مناسب نوشیدن شیر

4

رامبد جوان: ما هیچ تاثیری در نتایج فینال “خنداننده شو” نداریم

  • کد خبر : 1372
  • ۰۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
رامبد جوان: ما هیچ تاثیری در نتایج فینال “خنداننده شو” نداریم

مجری برنامه خندوانه گفت: همه بچه‌هایی که در “خنداننده شو” حضور پیدا کردند سرمایه‌های این برنامه هستند و به همین دلیل تمامی این دوستان جزوی از ما هستند. شاید هر کدام از ما از اجرای یکی از بچه‌ها خوشمان آمده باشد اما این هیچ تاثیری در نتیجه فینال نخواهد داشت. به گزارش سرویس فرهنگی افق […]

رامبد جوان

مجری برنامه خندوانه گفت: همه بچه‌هایی که در “خنداننده شو” حضور پیدا کردند سرمایه‌های این برنامه هستند و به همین دلیل تمامی این دوستان جزوی از ما هستند. شاید هر کدام از ما از اجرای یکی از بچه‌ها خوشمان آمده باشد اما این هیچ تاثیری در نتیجه فینال نخواهد داشت.

به گزارش سرویس فرهنگی افق تهران،  رامبد جوان مجری و کارگردان برنامه تلویزیونی “خنداونه” درخصوص امکان تاثیر نظر داوران در خصوص برنده نهایی “خنداننده شو” گفت: همه بچه‌هایی که در “خنداننده شو” حضور پیدا کردند سرمایه‌های این برنامه هستند و به همین دلیل تمامی این دوستان جزوی از ما هستند. شاید هر کدام از ما از اجرای یکی از بچه‌ها خوشمان آمده باشد اما این هیچ تاثیری در نتیجه فینال نخواهد داشت.

وی با تاکید بر امانت داری خندوانه درخصوص آراء مردمی افزود: آنچه واضح و مسلم است این است که آراء مردم در خنداننده شو کاملاً محفوظ است و یکی از مهمترین دلایل آراء میلیونی مردم به این برنامه به این دلیل است که مردم می‌دانند ما هیچ دخل و تصرفی در آراء انجام نمی دهیم و به همین دلیل به ما اعتماد دارند.

کارگردان فیلم “نگار” در همین راستا ادامه داد: واقعاً چه فرقی برای منِ رامبد جوان دارد که کدام اجراگر در خنداننده شو اول شود. از طرفی اگر یار من هم در برنامه اول شود که جایزه‌ای به من نمی‌دهند.

وی درباره حضور پررنگ چهره های هنری در فضای مجازی و اظهار نظر این هنرمندان تصریح کرد: من معتقدم همه آزادند تا هر نظری در مورد برنامه ها دارند ابراز کنند،  نه تنها در قبال خندوانه بلکه هر برنامه دیگری که باشد. باید به فکر و افکار تمام آدمها احترام بگذاریم و این یعنی می پذیرم که هر فرد می تواند نظری غیر از نظر من داشته باشد.

کارگردان فیلم “ورود آقایان ممنوع” اظهار نظر افراد در فضای مجازی را عادی دانست و اضافه کرد: من فکر می کنم فضای مجازی هم‌اکنون خودش یک رسانه است و هیچ ایرادی نمی بینم که سلبریتی ها در این فضا نظرات خود را در هر موردی ابراز کنند، حال اینکه پس از ورود به هر مسئله‌ای  چقدر از پس این موضوع بر آمده و اصلاً سواد آن را دارند بحثی جداست که مردم در مورد آن تصمیم می گیرند.

 

اظهار نظر سلبریتی‌ها در فضای مجازی هیچ ایرادی ندارد/فصل ششم خندوانه بعد ماه صفر روی آنتن می‌رود///////////////////دوشنبه

جوان در همین رابطه ادامه داد: فردی ممکن است در مورد مطلبی نظر دهد و از پس آن بر آید و فردی هم ممکن است نتواند از پس نظری که داده بر آید. اتفاقاً جذابیت و پرمخاطب بودن فضای مجازی در همین است که افراد متنوع و مختلفی به راحتی در آن ورود پیدا می کنند.

وی درباره حضور خودش در فضای مجازی افزود: من اگر در صفحه مجازی خود نظری می دهم یا کاری را انجام می دهم آن چیزی است که خود من هستم و اگر اضافه بر آن نظری نمی دهم یا کاری نمی کنم به این خاطر است که آن را بلد نیستم و یا سوادش را ندارم.

جوان درباره زمان پخش سری ششم خنداونه خاطرنشان کرد: در نظر داریم فصل ششم خندوانه بعد از ماه صفر روی آنتن برود. در حال حاضر برنامه هایی داریم مبنی بر اینکه در هر برنامه یک متخصص و کارشناس در زمینه های مختلف بیاوریم تا در مورد مسائل مهم و کاربردی جامعه صحبت کند.

 

انتهای پیام

میزان

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=1372

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی