تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

6

ماست را با این خوراکی ها مصرف نکنید

  • کد خبر : 12969
  • 24 اردیبهشت 1398 - 11:13

 کارشناسان توصیه می کنند از مصرف ماست به همراه ماهی، ترشی جات و اسفناج (بورانی) به شدت خودداری کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن ماست به همراه غذا تبدیل به یک عادت برای خیلی از ما شده است، اما باید بدانیم که طبیعت ماست سرد بوده و اسید لاکتیک آن می تواند […]

 کارشناسان توصیه می کنند از مصرف ماست به همراه ماهی، ترشی جات و اسفناج (بورانی) به شدت خودداری کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، امروزه خوردن ماست به همراه غذا تبدیل به یک عادت برای خیلی از ما شده است، اما باید بدانیم که طبیعت ماست سرد بوده و اسید لاکتیک آن می تواند مضرات زیادی برای ما داشته باشد.

متأسفانه برخی از پزشکان طب نوین بدون این که به مزاج افراد توجه کنند مصرف لبنیات را به بیماران بلغمی یا سودایی، توصیه می‌کنند در صورتی که از نقطه نظر طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً غلط است.

طبیعت ماستی که چکیده نباشد در مقایسه با به ماست چکیده سردتر است و برای تدابیری مهم برای مصرف ماست در نظر گرفته شود.

یک‌چهارم ماست حاوی “اسید لاکتیک” است، اسید لاکتیک موجود در ماست باعث تولید اسیدوز در بدن می‌شود، این اسیدوز شدن موجب آسیب به سه قسمت از بدنتان می شود ۱٫ ریه ۲٫ کلیه‌ها ۳٫ مغز و اعصاب.

 این اسیدوز با آسیب به ریه باعث نفس‌نفس زدن شما می‌شود تا بدن این هیدروژن را خارج کند؛ کلیه شما  نیز برای این که این حالت اسیدی را ماست را دفع کند و باعث کم شدن فعالیت نورون‌های مغزی می شود.

از مضرات دیگر ماست چکیده‌نشده می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:

پوکی استخوان و سائیدگی استخوانها، شب‌ادراری در کودکان، یبوست در روده‌ها، ناراحتیهای اعصاب و روان، صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)، عرق کردن زیاد (کف دست، زیر بغل، کف پا)، آلرژی‌، آرتروز، رماتیسم هم باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود و باعث ایجاد خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه می شود که نمی‌توانید روی صندلی بنشینید.

برای کاهش عوارض جانبی ماست معمولی بهتر است آن را حتماً با مصلح میل کنید؛ موسیر، نعناع، پونه، زنیان، کاکوتی، و گل محمدی از جمله مصلح های ماست هستند.

اکیدا توصیه می شود از مصرف ماست با ماهی، ماست با ترشیجات، ماست با اسفناج (بورانی) بپرهیزید.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=12969
  • 66 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.