اخبار داغ

ارززدایی در گرو بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فولاد کاوه جنوب کیش، خوشنام در بازار رقابت حرکت صنعت پتروشیمی در نزدیکی قله برج میلاد قطب‌ گردشگری پایتخت پیش بینی بورس فردا ۱۲ مهر ساز وکار مجلس برای نظم بخشی به بدهی‌های دولت وضعیت بازار میوه و تره بار در آغاز پاییز انتقاد عضو شورای شهر تهران از جمع‌آوری ۳۰ پل عابر پیاده علت تاکید بر عدم خروج فولاد و سیمان از بورس کارآفرینی برای زنان معلول اولویت شهرداری تهران اعلام شرایط پرداخت سود سهام عدالت اعلام معیارهای جدید برای طرح ترافیک تهران توقف ساماندهی پارک دانشجو و تئاتر شهر روند کاهشی حوادث منجر به فوت در معادن “توزیع شیر” در دبستان‌های دولتی کشور ۲ بار در هفته راهی جدید برای تشخیص پارکینسون مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی گیلان توصیه‌های تغذیه‌ای برای «گروه خونی O» بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی

0

تاب آوری صنعت فولاد با چالش های جدی مواجه است

  • کد خبر : 128964
  • ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴
تاب آوری صنعت فولاد با چالش های جدی مواجه است
صنعت فولاد با چالش های جدی مواجه است تاب آوری کرد.

به گزارش افق تهران، مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، دوشنبه بیست و هفتم شهریورماه در همایش تاب‌آوری در صنعت فولاد گفت: این صنعت همواره پیشران توسعه بوده است و در دوره تحریم این نقش استراتژیک پر رنگ تر شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از نیم قرن از آغاز بهره برداری از ذوب آهن اصفهان می گذرد، افزود : این مجتمع عظیم صنعتی پیشران اصلی توسعه حمل و نقل ریلی کشور است و انواع ریل خطوط پرسرعت و مترو کلانشهرها را تامین می‌کند.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با بیان این که این مجتمع عظیم صنعتی تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار تن ریل به راه آهن کشور، شرکت زیرساخت و متروی شهرهای مختلف تحویل داده و سفارش ۶۰ هزار تن تولید ریل دارد، اظهار داشت : سایر صنایع فولادی نیز در توسعه کشور نقش آفرینی می کنند صنایعی نظیر لوازم خانگی ، خودرو ، پتروشیمی و … که در گذشته مواد مورد نیاز خود را وارد می کردند هم اکنون از محصولات تولید شده در صنعت فولاد کشور بهره مند هستند و این رویکرد اثرگذاری صنعت فولاد کشور در عرصه های مختلف را به خوبی تبیین می کند.

مهدی کوهی ادامه داد : صنعت فولاد، با اینکه در توسعه صنعتی کشور نقش بی بدیلی ایفا می نماید و همگان به این موضوع واقف هستند اما انبوهی از چالش ها، تاب آوری این صنعت را به مخاطره انداخته است.

وی اظهار داشت : طبق برنامه توسعه برای دستیابی به چشم انداز افق ۱۴۰۴ دولت باید یوتیلیتی ، جاده و سایر زیرساخت ها را برای صنعت فولاد تامین می کرد اما با عدم تحقق این موارد ، چاره ای جز خود تأمینی نداریم که این موضوع قیمت تمام شده را افزایش می دهد.

مهدی کوهی در ادامه مواردی نظیر ، افزایش قیمت حامل های انرژی ، افزایش عوارض صادرات ، افزایش هزینه های تامین مالی ، بالا بودن حقوق دولتی معادن و… را از جمله موارد اثر گذار بر قیمت تمام شده و تهدیدکننده تاب آوری صنعت فولاد ذکر کرد و گفت : سود صنایع فولادی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن حدود ۴۰ درصد کاهش یافت و اگر امسال نیز شاهد این روند باشیم ، صرفه اقتصادی تولید، با چالش شدیدی مواجه می شود .

مدیر عامل ذوب‌آهن گفت : مطالبات از سازمان‌های دولتی نیز چالش مهم پیش روی صنایع است . در این راستا ذوب آهن مطالباتی در خصوص ریل از راه آهن دارد و در مقابل نیز به برخی ارگان های دولتی بدهی دارد اما نهادی برای تهاتر این بدهی ها وجود ندارد.

هم افزایی مسئولین و تولید کنندگان فولاد، دغدغه های تولید را کاهش می دهد

وی افزود : در دهه های گذشته به مشکلات صنایع نساجی ، لوازم خانگی و خودرو توجه نشد که معضلاتی همچون افزایش شدید قیمت خودرو را در پی داشت و اگر امروز به صنایع مادر همچون فولاد ، پتروشیمی و … توجه نشود با مشکلات بسیاری مواجه می شویم لذا امید است مسئولین با بهره گیری دیدگاههای انجمن ها و متخصصین صنعت فولاد کشور به نحوی برنامه ریزی کنند که صنعت ارزش آفرین فولاد، تولید بدون دغدغه داشته باشد.

شایان ذکر است همایش تخصصی تاب‌آوری در صنعت فولاد، به همت انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و با حضور مدیران دولتی، بورسی و مدیران عامل شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی، امروز دوشنبه (بیست و هفتم شهریور ۱۴۰۲) در هتل همای تهران در حال برگزاری می باشد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=128964

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی