اخبار داغ

ارززدایی در گرو بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فولاد کاوه جنوب کیش، خوشنام در بازار رقابت حرکت صنعت پتروشیمی در نزدیکی قله برج میلاد قطب‌ گردشگری پایتخت پیش بینی بورس فردا ۱۲ مهر ساز وکار مجلس برای نظم بخشی به بدهی‌های دولت وضعیت بازار میوه و تره بار در آغاز پاییز انتقاد عضو شورای شهر تهران از جمع‌آوری ۳۰ پل عابر پیاده علت تاکید بر عدم خروج فولاد و سیمان از بورس کارآفرینی برای زنان معلول اولویت شهرداری تهران اعلام شرایط پرداخت سود سهام عدالت اعلام معیارهای جدید برای طرح ترافیک تهران توقف ساماندهی پارک دانشجو و تئاتر شهر روند کاهشی حوادث منجر به فوت در معادن “توزیع شیر” در دبستان‌های دولتی کشور ۲ بار در هفته راهی جدید برای تشخیص پارکینسون مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی گیلان توصیه‌های تغذیه‌ای برای «گروه خونی O» بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی

2

مسیر طولانی هوشمندسازی معادن

  • کد خبر : 128694
  • ۲۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۴
مسیر طولانی هوشمندسازی معادن
رئیس انجمن مس کشور از اتصال معادن به نسل چهارم هوشمندسازی خبر داد و زمان مورد نیاز این پروژه را ده سال دانست.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اظهار داشت: هوشمندسازی به آن شکل و معنایی که در دنیا مطرح می‌شود در ایران شکل نگرفته و در حد ابتدایی راه اندازی شده است؛ می‌توان گفت به برخی از فناوری‌های جدید در حوزه معدن دسترسی پیدا کردیم و از آن استفاده می‌کنیم اما هوشمندسازی و معدنکاری مدرنی که در دنیا در حال انجام است همچنان در ایران ظهور نکرده است.

وی افزود: منظور از هوشمندسازی معادن استفاده از ماشین‌های خودران با سوخت هیدروژنی، ایجاد بستر اینترنت ۵G و… است. متاسفانه اکنون حتی از بستر اینترنت ۵G در کشور بی‌بهره‌ایم، این در شرایطی است که دنیا در حوزه اکتشاف، استخراج، حتی فناوری محصول، مارکتینگ و بازاریابی با هوشمندسازی معادن صرفه اقتصادی ایجاد کرده است. ایجاد بستر مناسب برای معدنکاری دیجیتال مستلزم انجام اقدمات بنیادی و اساسی از سوی بنگاه‌های خصوصی و بسترسازی از سوی دولت است.

رئیس انجمن مس کشور تصریح کرد: انقلاب صنعتی چهارم نیازمند تربیت نیروی انسانی است که بتواند با این سیستم‌ها و تکنولوژی‌های نو دنیا کار کند. برای تحقق نسل چهارم هوشمندسازی معادن مسیر طولانی در پیش است که همت بزرگ می‌طلبد. با شرایط کنونی هوشمندسازی معادن در کشور بیش از یک دهه به طول می‌انجامد. ضرورت دارد بدانیم اگر مطابق با فناوری‌های به روز دنیا پیش نرویم در آینده از رقابت‌های بین‌المللی با خواهیم ماند و بنگاه‌ها رو به تعطیلی خواهند رفت. امروز هوشمندسازی یک انتخاب نیست بلکه مسئله مرگ و زندگی است؛ اگر هوشمندسازی معادن انجام نشود، اشتغال، درآمدزایی، ارزآوری و… تحت تاثیر منفی قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=128694

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی