اخبار داغ

تولید شرکت‌های فولادی در بازار بی‏‏‌رونق اعلام زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۳ جزئیات ارائه کارت بلیت خبرنگاری پتروشیمی صنعت پیشتاز کشور رشد ۲۴۹ واحد شاخص کل بورس کاهش قیمت خودروها در بازار خودروها اعلام شروط مهم افزایش حقوق کارگران ابلاغ قانون بیمه‌ کارگران ساختمانی راه‌اندازی پرتابل‌های معاینه فنی در منازل تا پایان سال اعلام شرایط افزایش سرمایه بانک‌ها و موسسات اعتباری صدور دستور اخذ مالیات بر صادرات الواح هخامنشی بخشی از هویت ملی و مدنیت ایرانیان انتقاد از عدم تشکیل شورای موزه ها و خانه موزه‌های شهرداری تهران ضرورت تزریق انسولین در مبتلایان به دیابت تداوم کاهش دمای هوا در تهران افزایش عرضه اعتباری ماهانه محصولات پتروشیمی به بیش از ۷ همت لزوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و اصلاح نظام پرداخت افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم سال برنامه‌ریزی برای توسعه جایگاه پلیمرها در صنعت پتروشیمی ایران ابلاغ دستورالعمل معرفی و کنترل آلاینده‌های محیط زیست شهر تهران

2

تاخیر در اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش

  • کد خبر : 128085
  • ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
تاخیر در اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش
مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش علت تاخیر در اعلام نتایج آزمون استخدامی را تأیید صحت فرایند آزمون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور دانست.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش برای جذب آموزگار، اردیبهشت ماه امسال برگزار شد.

پس از اعلام نتایج، پذیرفته‌شدگان به میزان سه برابر ظرفیت به مرحله ارزیابی تکمیلی دعوت شدند و با وجود آنکه این مرحله در مرداد ماه به اتمام رسیده و در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید قرار داریم، هنوز نتایج نهایی اعلام نشده است.

در همین ارتباط، سجاد صدیقی؛ مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش درباره اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی که قرار بود ابتدای این هفته اعلام شود، گفت: ضمن معذرت خواهی از داوطلبان باید بگویم، نمرات طبق وعده قبل از ۱۵ شهریور تحویل سازمان سنجش آموزش کشور شده و هم‌اکنون منتظر انتشار نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری ۱۴۰۲ هستیم و به‌زودی نتایج اعلام خواهد شد.

وی علت تأخیر در اعلام نتایج را تأیید صحت فرایند آزمون توسط ناظر یعنی سازمان اداری و استخدامی کشور دانست و افزود: با توجه به تغییرات جدی، جدید بودن و طراحی دانش پایه برای اولین بار در آزمون استخدامی آموزگاری امسال در راستای شایسته‌گزینی و عدالت محوری، برگزاری و جمع بندی این آزمون، زمان بیشتری را به خود اختصاص داد.

صدیقی گفت: تمام تلاش ستاد اجرایی آزمون استخدامی آموزگاری وزارت آموزش و پرورش بر این بود که ارزیابی تکمیلی امسال علی‌رغم تغییرات جدی خود، به بهترین شکل ممکن و عادلانه، برگزار شود.

لازم به ذکر است که وی پیش از این، زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزگاری را در پایان نیمه اول شهریورماه عنوان کرده بود.

به گفته صدیقی، ۲۸ هزار ظرفیت جذب آموزگار وجود داشت که ۶۰ هزار نفر ارزیابی شدند اما بیش از ۱۱ هزار شغل خالی مانده‌ است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=128085

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی