کارشناس تغذیه بیان کرد: مایعاتی مثل چای، قهوه و نوشابه بهدلیل داشتن کافئین و شکر آب بدن را کاهش داده و باعث تشنگی افراد در طول روز میشوند.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، مصطفی احمدی درباره روش جلوگیری از تشنگی در ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: می توانیم تشنگی در طی روز را با استفاده از برخی از میوهها در سحر و بعد از افطار جبران کنیم و البته مصرف برخی دیگر از مواد نیز موجب می شوند تشنگی ما بیشتر شود، چند سال است که ماه مبارک رمضان در فصل گرما است بنابراین تشنگی روزه داران در طول روزهای بلند بیشتر می شود.
این کارشناس تغذیه افزود: روزهداران برای این که در روز تشنه نشوند بهتر است بعد از افطار دائما و البته جرعه جرعه آب بنوشند و از مصرف مایعاتی مثل چای، قهوه و نوشابه بپرهیزند زیرا مصرف این مایعات بهدلیل داشتن کافئین و شکر آب بدن را کاهش داده وباعث تشنگی افراد در طول روز میشود.
وی تصریح کرد: مصرف بیش از حد زولبیا و بامیه نیز باعث تشنگی افراد در طول روز می شود، بهتر است روزهداران در وعده سحر و افطار مصرف سبزیجات و به ویژه کاهو را افزایش دهند زیرا این مواد آب را ذخیره کرده و مانع از تشنگی افراد می شود، مصرف هندوانه و خربزه بین افطار تا سحر نیز میتواند نقش مهمی در جلوگیری از تشنگی افراد در طول روز ایفا کند.
احمدی خاطرنشان کرد: برخی از افراد تصور میکنند که اگر در وعده سحرآب بیشتری بنوشند در طول روز تشنه نخواهند شد،در حالی که مصرف بیش از حد آب در سحر تأثیر خاصی در برطرف شدن تشنگی روزهداران در طول روز ندارد به دلیل این که مقدار آب اضافی بدن در اولین فرصت از بدن دفع خواهد شد.
انتهای پیام/