اخبار داغ

لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی شرایط جدید استفاده از دستگاه‌های خودپرداز اختصاصی لزوم مجلس باید از نخبگان تحقق ۹۱ درصدی درآمدهای شهرداری تهران واریز مرحله سوم «وام» بازنشستگان اولویت ذوب آهن تامین بازارهای داخلی حل معضل ترافیک با تأمین لجستیک و مدیریت درست شورای شهر تهران پیگیر ورود اتوبوس‌های جدید صنعت گردشگری جایگزین درآمدهای نفتی قرارداد ۲۸هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران برای خرید۳۰۰۰ اتوبوس اعلام نحوه تعیین «شهریه» کودکستان‌ها تاثیر رژیم غذایی بر بی‌خوابی فواید رژیم غذایی سالم پیشرفت ۹۰ درصدی مرمت قدیمی‌ترین کتابخانه عمومی فارس تحلیل تاثیر فولاد در قیمت مسکن؛ پنهان سازی سایر عوامل یا واقعیت؟ با صفر شدن قیمت فولاد در ایران، قیمت مسکن چقدر کاهش می‌یابد؟! مصوبه مجلس برای جلوگیری از بنگاه‌داری بانک‌ها واردات کالاهای اساسی کشور از طریق نظام پرداخت رسمی نرخ اجاره واحدهای دو خوابه در تجریش ممنوعیت دریافت و پرداخت سود در کلیه عملیات‌های بانکی

2

احداث کارخانه فولاد با فناوری ایرانی

  • کد خبر : 127673
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱
احداث کارخانه فولاد با فناوری ایرانی
کارخانه فولاد با فناوری ایرانی در کشور پرو احداث می‌شود که بخشی از تجهیزات اصلی در ایران ساخته شده و به کشور مقصد صادر می‌شود.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ تفاهم‌نامه احداث کارخانه تولید احیای مستقیم با فن‌آوری پرد (ساخت ایران) و نیز کارخانه فولادسازی، با سرمایه‌گذاری شرکت چینی در کشور پرو (آمریکای جنوبی) به امضا رسید.

قرارداد احداث نخستین کارخانه احیای مستقیم در آمریکای جنوبی به روش گازی بین سرمایه‌گذار چینی و یک شرکت ایرانی به‌عنوان صاحب فناوری پرد منعقد شد.

ظرفیت سالانه این طرح یک میلیون تن آهن اسفنجی است که محصول تولیدی در واحد فولاد سازی استفاده خواهد شد. ساخت کارخانه فولادسازی نیز با فن‌آوری ایرانی، توسط شرکت ایرانی در این کشور (پرو) انجام می‌شود.

بخش کوره این کارخانه (احیای مستقیم) توسط شرکت ایرانی طراحی و بخشی از تجهیزات اصلی آن در ایران ساخته و به کشور مذکور صادر خواهد شد.

احداث نخستین کارخانه فراسرزمینی در چین

بنا به این گزارش، پس از احداث موفقیت آمیز ۴ کارخانه تولید آهن اسفنجی به روش بومی «پِرِد» در ایران و احداث نخستین کارخانه فراسرزمینی در کشور چین به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده فولاد جهان (با هدف عبور از چالش‌های زیست محیطی روش کوره بلند)، اکنون سرمایه گذاران خارجی به دنبال این فناوری ایرانی هستند.

افزون بر این، در داخل ایران نیز ۳ طرح مگامدول دیگر شامل فولاد کردستان، سیمین هرمز و هرمزگان با روش بومی پرد در حال اجراست.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=127673

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی