اخبار داغ

اولویت ذوب آهن تامین بازارهای داخلی تحلیل تاثیر فولاد در قیمت مسکن؛ پنهان سازی سایر عوامل یا واقعیت؟ با صفر شدن قیمت فولاد در ایران، قیمت مسکن چقدر کاهش می‌یابد؟! مصوبه مجلس برای جلوگیری از بنگاه‌داری بانک‌ها واردات کالاهای اساسی کشور از طریق نظام پرداخت رسمی نرخ اجاره واحدهای دو خوابه در تجریش ممنوعیت دریافت و پرداخت سود در کلیه عملیات‌های بانکی تعیین تکلیف همسان سازی حقوق بازنشستگان بهره برداری از چهار ایستگاه مترو در هفته آینده افزایش تعداد اتوبوس‌های فعال پایتخت به ۲۱۰۰ دستگاه کاهش ۳.۳ درصدی قیمت مسکن در شهریور ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی در ماه آینده به تهران عدم امکان افزایش مجدد حقوق کارگران انتقاد عضو شورای شهر تهران به جانمایی آرامستان جدید وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب تهران انتشار فراخوان برای انتخاب ناظرین محلات پایتخت اجرای «نظام دوری» برای دانش‌آموزان ۷۰ کلاس درس در تهران مسیرهای پیشنهادی برای تراموا در تهران جنگل‌های هیرکانی ظرفیتی بی نظیر برای جذب گردشگر ضرایب دروس دانش‌آموزان برای ایجاد تراز در کنکور ۱۴۰۳

0

هشدار کلاهبرداری تحت عنوان «سهام عدالت»

  • کد خبر : 127648
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
هشدار کلاهبرداری تحت عنوان «سهام عدالت»
رئیس پلیس فتا پایتخت از سوء استفاده و کلاهبرداری با انتشار تبلیغاتی نظیر ثبت نام یا دریافت «سهام عدالت» خبر داد و از شهروندان خواست لینک‌های ناشناس پیامکی را باز نکنند.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت در خصوص کلاهبرداری تحت عنوان سهام عدالت اظهار داشت: افراد متقاضی ثبت نام باید توجه داشته باشند که در دام افراد سودجو و فرصت طلبی که از هر موضوعی برای کلاهبرداری و اقدامات مجرمانه استفاده می‌کنند، نیفتند.

وی افزود: افراد فرصت طلب با انتشار تبلیغاتی نظیر «ثبت‌نام سهام عدالت»، «دریافت سهام عدالت»، «افزایش سهام عدالت» و … از شهروندان سو استفاده و کلاهبرداری می‌کنند. این افراد معمولاً تبلیغات خود را در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و همچنین سایت‌های فاقد مجوز منتشر می‌کنند، در ادامه نیز یا کاربران را به صفحات فیشینگ و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی شأن هدایت می‌کنند، یا اطلاعات هویتی آنان را دریافت کرده و از آن سوءاستفاده می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ بیان کرد: چه افرادی که ممکن است جزو جاماندگان این طرح باشند و چه افرادی که ممکن است به رقم آن اعتراض داشته باشند، لازم است حتماً اخبار و روش‌های پیگیری را از رسانه‌ها و خبرگزاری‌های رسمی دنبال کنند و به هیچ عنوان به تبلیغات بی‌نام و نشان فضای مجازی اعتماد نکنند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه سهام عدالت پیامکی که در نهایت به یک لینک پرداخت آنلاین منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آنها آگاهی ندارند روی لینک کلیک کرده و مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ توصیه کرد: فریب پیامک‌های دریافتی از منابع نامعتبر و سر شماره‌های شخصی را نخورید و از باز کردن لینک‌های ارائه شده از سوی افراد ناشناس به صورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنید، همچنین موارد مشابه و مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=127648

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی