به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ سرهنگ هدایت بهرامی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در رابطه با کشف زمینخواری ۶٧٠ میلیارد ریالی اظهارداشت:«به دنبال کسب خبری مبنی بر تصرف غیر قانونی ٢١٠ مترمربع از اراضی زمینهای دولتی در محدوده “مرزداران” تهران، موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.»
وی افزود:«ماموران پس از بررسیهای همهجانبه، متهم را که با جعل سند رسمی مدعی مالکیت بر قطعه زمین دولتی بود را شناسایی و دستگیر کردند.»
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران تصریح کرد:«در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد که متهم با همکاری چند تن از همدستانش ضمن جعل سند رسمی مالکیت قصد فروش قطعه زمین مذکور را به شخص معینی دارند. پس از هماهنگیهای قضائی و شناسایی مخفیگاه متهم در یک عملیات پلیسی متهم دستگیر و به مقر پلیس انتقال یافت.»
سرهنگ هدایتی افزود:«متهم در بررسیهای انتظامی به جعل سند مالکیت و قصد خود مبنی بر فروش مال غیر اعتراف کرد.»
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران ارزش زمین آزاد شده از چنگ متهم را بر اساس نظر کارشناسان ۶٧٠ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود:«اکنون متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.»
انتهای پیام/