اخبار داغ

تولید شرکت‌های فولادی در بازار بی‏‏‌رونق اعلام زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۳ جزئیات ارائه کارت بلیت خبرنگاری پتروشیمی صنعت پیشتاز کشور رشد ۲۴۹ واحد شاخص کل بورس کاهش قیمت خودروها در بازار خودروها اعلام شروط مهم افزایش حقوق کارگران ابلاغ قانون بیمه‌ کارگران ساختمانی راه‌اندازی پرتابل‌های معاینه فنی در منازل تا پایان سال اعلام شرایط افزایش سرمایه بانک‌ها و موسسات اعتباری صدور دستور اخذ مالیات بر صادرات الواح هخامنشی بخشی از هویت ملی و مدنیت ایرانیان انتقاد از عدم تشکیل شورای موزه ها و خانه موزه‌های شهرداری تهران ضرورت تزریق انسولین در مبتلایان به دیابت تداوم کاهش دمای هوا در تهران افزایش عرضه اعتباری ماهانه محصولات پتروشیمی به بیش از ۷ همت لزوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و اصلاح نظام پرداخت افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم سال برنامه‌ریزی برای توسعه جایگاه پلیمرها در صنعت پتروشیمی ایران ابلاغ دستورالعمل معرفی و کنترل آلاینده‌های محیط زیست شهر تهران

1

فعالیت ۱۱۰ معدن در استان قم

  • کد خبر : 127236
  • ۱۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۸:۵۱
فعالیت ۱۱۰ معدن در استان قم
رییس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت قم از فعالیت 110 معدن با اشتغالزایی 1400 نفر و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش معدن این استان خبر داد.

به گزارش سرویس اقتصاد افق تهران؛ اکبر ابدالی، رئیس سارمان صنعت، معدن و تجارت قم در خصوص فعالیت بخش معدن در قم اظهار داشت: در این مدت برای استفاده هرچه بهتر از ظرفیت‌های معدنی استان، برنامه‌های متنوعی اجرا شده‌ که از جمله آن برگزاری ۲ مزایده برای واگذاری معادن به افراد و شرکت‌های دارای صلاحیت‌های لازم و افزایش حجم استخراج مواد معدنی ارزشمند از معادن قم بوده‌است.

وی  افزود: حقوق دولتی وصول شده معادن استان در این ۲ سال ۶۲۳ میلیارد ریال بوده‌است حضور پررنگ‌تر بخش خصوصی و افزایش حجم سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی در حوزه معادن استان،‌ به طور حتم موجب پویایی هرچه بیشتر این بخش و افزایش درآمدزایی آن خواهد شد.

رئیس سارمان صنعت، معدن و تجارت قم ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت قم برای گسترش فعالیت‌های معدنی در استان از همه ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد و در این راستا با توجه به مسائل زیست محیطی به دنبال ایجاد واحدهای فرآوری در کنار معادن برای افزایش ارزش افزوده فعالیت‌های این بخش است.

ابدالی بیان کرد: محدوده‌های ذخایر معدنی دارای پروانه بهره‌برداری این استان که ذخیره آنها تایید شده‌ حدود ۲۰۸ محدوده‌ می‌باشد، از میان محدوده‌های در اختیار بهره‌بردار در استان ۱۱۰ معدن فعال است و حدود یک‌هزار و ۴۰۰ نفر در این بخش به فعالیت می‌پردازند، همچنین حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای معادن استان بیش‌از ۵۰۰ میلیارد تومان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: بیش از ۲۴ نوع ماده معدنی درقم وجود دارد؛ اکثر مواد معدنی استان مصالح ساختمانی همچون گچ، آهک، سنگ لاشه و شن و ماسه است، پس از آن معادن نمک،‌ سنگ ساختمانی و معادن فلزی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=127236

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی