اخبار داغ

ارززدایی در گرو بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فولاد کاوه جنوب کیش، خوشنام در بازار رقابت حرکت صنعت پتروشیمی در نزدیکی قله برج میلاد قطب‌ گردشگری پایتخت پیش بینی بورس فردا ۱۲ مهر ساز وکار مجلس برای نظم بخشی به بدهی‌های دولت وضعیت بازار میوه و تره بار در آغاز پاییز انتقاد عضو شورای شهر تهران از جمع‌آوری ۳۰ پل عابر پیاده علت تاکید بر عدم خروج فولاد و سیمان از بورس کارآفرینی برای زنان معلول اولویت شهرداری تهران اعلام شرایط پرداخت سود سهام عدالت اعلام معیارهای جدید برای طرح ترافیک تهران توقف ساماندهی پارک دانشجو و تئاتر شهر روند کاهشی حوادث منجر به فوت در معادن “توزیع شیر” در دبستان‌های دولتی کشور ۲ بار در هفته راهی جدید برای تشخیص پارکینسون مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی گیلان توصیه‌های تغذیه‌ای برای «گروه خونی O» بیانیه انجمن فولاد ایران در خصوص عرضه فولاد در بورس کالا لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نسل چهارم اینترنت و هوش مصنوعی

0

تاسیس گروه‌های مقابله با مصرف مواد مخدر

  • کد خبر : 127061
  • ۰۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
تاسیس گروه‌های مقابله با مصرف مواد مخدر
مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر از تاسیس مجمع یاری‌گران زندگی برای مقابله با مصرف مواد مخدر درمدارس، محیط دانشجویی و کار خبر داد و از خانواده‌ها خواست با ارتباط مستمر با فرزندان خود موجب کاهش رفتارهای آسیب زا در نوجوانان باشند.

به گزارش سرویس اجتماعی افق تهران؛ تهمینه باهری مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به سیاست‌های پیش‌رو این ستاد در مبارزه با موادمخدر گفت: این ستاد سیاست‌گذاری‌های مختلف در حوزه مبارزه با موادمخدر چه در بحث پیشگیری و مقابله و مبارزه را در دستور قرار داده است و در همین راستا موضوع آموزش و توانمندی جامعه هدف خود را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمارهای سازمان ملل ۲۹۶ میلیون نفر در دنیا موادمخدر مصرف می‌کنند که نسبت به دهه گذشته ۱۳ درصد این آمار رشد داشته است.

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به مصرف موادمخدر روانگردان‌ها در دنیا را خطرناک توصیف کرد و گفت: ۲۱۹ میلیون نفر در دنیا نیز بر اساس این آمارهای سازمان ملل از کانابیست‌ها (شاهدانه) استفاده می‌کنند که مرگ و میرهای حوزه موادمخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷٫۵ درصد افزایش داشته است.

باهری ادامه داد: هیچ کشوری از آسیب موادمخدر در امان نیست و به طور قطع موادمخدر می‌تواند مرزهای تمامی کشورهای دنیا را چه به صورت مستقیم و غیرمستقیم تهدید کند.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی باید چه سیاستی را دنبال کرد، هدف آن است که دستورالعمل‌هایی که ما بر پایه شواهدی که استاندارد هستند را بتوانیم دنبال کنیم تا آسیب‌های موادمخدر بر روان‌گردان‌ها کمتر خانواده‌ها و نوجوانان و جوانان را تهدید کند.

این مقام مسؤول در ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر این موضوع که مقابله با مواد مخدر به مانند شیوع کرونا دارای دستورالعمل‌های استانداری است گفت: همانطور که در ماجرای پاندمی کرونا دیدیم که تمامی مرزهای کشورها بسته شد اما این ویروس در کشورهای دنیا توانست آسیب‌های بسیاری را به مردم جوامع مختلف وارد کند. بر این اساس نیز باید برای حوزه مبارزه و مقابله با مصرف موادمخدر نیز دستورالعمل‌های لازم و پیش‌بینی شده را اجرا کنیم تا بتوانیم در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر باشیم.

وی در توصیه‌ای به خانواده‌ها تأکید کرد: مهمترین عاملی که می‌تواند نوجوانان و جوانان را در مقابله با موادمخدر کمک کند همین ارتباط مؤثر خانواده‌ها در درون زندگی خودشان است که پیوندهای عاطفی منطق می‌تواند مانع بروز رفتارهای آسیب‌زا در درون این خانواده‌ها باشد.

باهری عنوان کرد: از دو سال گذشته برای پیشگیری از مصرف موادمخدر در کشور مجمع یاری‌‌گران زندگی راه‌اندازی شده است که در محیط‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، محیط‌های کار و تولید و جوامع روستایی و شهری مجموعه اقداماتی برای توانمندسازی گروه‌های هدف توانسته است اجرا کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید به طور منظم با فرزندان خود در ارتباط باشند و در روند زندگی کودکان و نوجوانان خود مشارکت داشته باشند تا بتوانند مانع هرگونه بروز رفتارهای آسیب‌زا در زندگی فرزندان خود شوند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=127061

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی