اخبار داغ

حذف رانت با تصمیم ارزی دولت خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو سهم ۲۴ درصدی افزایش تولید و صادرات نفت در رشد اقتصادی ایران برگزاری روز “بدون خودرو” در پایتخت تصمیم ایران و جیبوتی برای از سرگیری روابط دیپلماتیک ساعت شروع به کار ادارات در حال پایش کاهش مجدد قیمت‌ها در بازار خودرو جزییات افزایش و زمان واریز رقم جدید حقوق رتبه نخست گروه نفت در میان بخش‌های اقتصادی کشور انتخاب اعضای هیئت رئیسه تفحص از پتروشیمی‌ها واهمه دولت‌های غربی از نقش‌آفرینی زنان تحصیل‌کرده باحجاب در اجتماع افزایش حقوق بازنشستگان از مهرماه افتتاح ۱۸ تقاطع تا پایان امسال با هدف کاهش مسیر شهروندان تهرانی خودکفایی ایران در تولید کاتالیست صنعت پتروشیمی تغییر نحوه محاسبه عوارض تردد طرح ترافیک تهران برگزاری جشنواره انار جوشقان کاشان در مهرماه بازگشت ۳۵۰۶ لوح هخامنشی از آمریکا به ایران اعلام نتایج نهایی آزمون آموزگاری افزایش ابر و رگبار پراکنده باران در تهران از جمعه آتش‌سوزی یک انبار در محدوده اتوبان صدر

0

فولاد هرمزگان، مصمم به تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان

  • کد خبر : 126361
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲
فولاد هرمزگان، مصمم به تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در تلاش هستیم با اجرای طرح‌های توسعه‌ای متعدد و تحقق تولید 10 میلیون تن فولاد در استان هرمزگان، به قطب نخست تولید فولاد در کشور تبدیل شویم.

به گزارش افق تهزان، جلسه مشترک عطاالله معروفخانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با کامران داستانی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با موضوع بررسی روند طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان و راهکارهای برطرف کردن چالش‌های موجود برگزار شد.

در این جلسه معروفخانی با اشاره تسریع در اجرای طرح‌های توسعه‌ای فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم طرح‌های توسعه‌ای در فولاد هرمزگان با پیشرفت قابل ملاحظه‌ای مواجه شده‌اند و با سرعت در حال انجام هستند. هدف اصلی ما از اجرای این طرح‌ها تحقق برنامه‌های کلان صنعت فولاد کشور به ویژه شعار تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان است.

وی افزود: در تلاش هستیم با تحقق تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان، به قطب نخست تولید فولاد در کشور تبدیل شویم. در حال حاضر فولاد هرمزگان چندین طرح توسعه‌ای بزرگ را در دست اجرا دارد و به زودی کلنگ‌زنی کارخانه نورد نیز در این شرکت انجام خواهد شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه در خصوص کارخانه نورد گرم فولاد هرمزگان تکنولوژی منحصر به فرد آن بوده که برای نخستین بار در کشور است چنین طرحی اجرا می‌شود. محصول نهایی این کارخانه ورق‌هایی با ضخامت پایین و استحکام بالا خواهد بود بود و ظرفیت نهایی کارخانه نیز ۱٫۷ میلیون تن در سال در نظر گرفته شده است.

معروفخانی در پایان تصریح کرد: فولاد هرمزگان با تمام توان خود علی‌رغم تمام محدودیت‌ها مشغول تولید است و در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری به دنبال رشد تولید خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=126361

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی