تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

ضرورت ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در شهر تهران بازسازی و بهره برداری از کوشک امیر سلیمانی بررسی دلایل کمبود دارو در مجلس ضرورت جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت پتروشیمی رگبار باران از دوشنبه در تهران اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی از امروز اعلام نرخ جدید بهره بین بانکی افزایش شدید نرخ‌ رهن و اجاره در بازار مسکن در تهران رکورد صادرات نفت به بالاترین میزان ۶ سال اخیر جزئیات مصوبه اصلاح قانون مجازات اسلامی توسعه کمربند سبز تهران در سال جاری غربالگری بیماری SMA از امسال علائم هشداردهنده حمله قلبی انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان

6

پیشگیری از تشکیل لخته خون

  • کد خبر : 119694
  • 04 مهر 1402 - 8:07
پیشگیری از تشکیل لخته خون
تشکیل لخته خون برای سلامتی بسیار خطرناک بوده اما می‌توان با مصرف مواد غذایی مانند شکلات و سیر می‌توان از تشکیل لخته خون پیشگیری کرد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ لخته‌های خونی که بدون علت ظاهر می‌شوند، می‌توانند شما را در معرض خطر عوارض تهدید کننده زندگی قرار دهند. طبق این گزارش ۵ ماده غذایی وجود دارند که می‌توانند از لخته شدن خون جلوگیری کنند؛ این درحالی است که بسیاری از غذاها با کاهش خطر تشکیل لخته خون یا ارتقاء سلامت قلب و عروق همراه هستند، اما هیچ ماده غذایی نمی‌تواند پیشگیری از لخته شدن خون را تضمین کند، بلکه ترکیب این غذاها در رژیم غذایی متعادل می‌تواند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک کند.

۱. ماهی چرب
اسیدهای چرب امگا ۳، موجود در ماهی‌های آب سرد مانند سالمون، ماهی خال مخالی و ساردین دارای خواص ضد التهابی هستند. پزشکان توضیح می‌دهند که گنجاندن این غذا در رژیم غذایی حداقل دو بار در هفته می‌تواند به کاهش خطر لخته خون کمک کند.

۲. توت‌ها
زغال اخته، توت فرنگی و تمشک که برای فصل تابستان عالی است. توت‌ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و ضمن کاهش التهابات، رگ‌های خونی را تقویت می‌کنند و در نتیجه احتمال تشکیل لخته خون را کاهش می‌دهند. سعی کنید حداقل یک فنجان توت مخلوط را چند بار در هفته بخورید.

۳. سیر
سیر با خواص ضد پلاکتی و ضد انعقادی اثبات شده، به ویژه در محافظت در برابر لخته شدن خون موثر است. افزودن یک یا دو حبه سیر تازه یا مقداری معادل پودر سیر به وعده‌های غذاییتان می‌تواند مفید باشد.

۴. زردچوبه
زردچوبه حاوی ترکیب فعالی به نام کورکومین است که خواص ضد التهابی دارد. ممکن است به بهبود جریان خون، جلوگیری از تجمع پلاکت‌ها و کاهش خطر تشکیل لخته کمک کند. ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه را به غذاهای خود اضافه کنید یا مکمل کورکومین مصرف کنید.

۵. شکلات تلخ
انتخاب شکلات با محتوای کاکائو بالای ۷۰ درصد یا بیشتر می‌تواند به افزایش محتوای فلاونوئیدهای مفید شما کمک کند.

پزشکان توضیح داده اند که این غذاهای گیاهی با بهبود گردش خون و کاهش لخته شدن خون همراه خواهد بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=119694
  • 56 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.