تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

2

آشنایی با خواص ذرت

  • کد خبر : 119646
  • 18 خرداد 1402 - 18:03
آشنایی با خواص ذرت
خواص ذرت مانند تمام غلات به قدری زیاد است که در مصارف مختلفی مانند خوراکی، پزشکی، آرایشی و دارویی استفاده می‌شود.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران؛ ذرت، یکی از غلات سرشار از ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به محافظت از بدن در برابر بیماری‌های مختلف کمک می‌کند. مقدار فراوان فیبر موجود در ذرت به حفظ تناسب اندام و بهبود عملکرد دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:

پیشگیری از بیماری‌ها
ذرت، جزء خوراکی‌هایی است که ارتباط آن با کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته‌ مغزی، سرطان، دیابت نوع ۲ و چاقی ثابت شده ‌است. ذرت منبع غنی از پروتئین محسوب می‌شود اما چربی کمی دارد و برخلاف مقدار نشاسته بالا، شاخص گلیسمی آن پایین است و توصیه می‌شود بزرگسالان روزانه به اندازه نصف فنجان ذرت بخورند.

منبع ویتامینهای مختلف
ذرت یکی از بهترین منابع ویتامین‌های گروهB است که مقدار این ویتامین‌ها ۲ تا ۳ برابر بیشتر از سبزیجات تازه است. این ویتامین‌ها نقش مهمی در متابولیسم سلول‌ها دارند. ذرت همچنین حاوی پتاسیم است که این ماده معدنی در تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد قلب موثر است. ویتامینA یکی دیگر از ریزمغذی‌های موجود در ذرت است که علاوه بر پیشگیری از تحلیل شناختی، نقش محافظ برای سیستم ایمنی نیز دارد و در تشکیل مخاط مجاری تنفسی نیز موثر است. ذرت تنها غله‌ای است که کاروتنوئید دارد و این گروه از آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت چشم مفید هستند و از بروز بیماری‌های مختلف از جمله آلزایمر پیشگیری می‌کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش
مزیت دیگر ذرت، مقدار فراوان فیبرهای حل‌نشدنی است. این فیبرها هضم نمی‌شوند و در سیستم جریان خون نیز قابل جذب نیستند؛ در نتیجه در سیستم گوارش باقی می‌مانند و دفع مواد زائد از بدن را تسهیل می‌کنند. بهبود عملکرد سیستم گوارش بر کاهش احتمال هموروئید و سرطان کولون موثر است. به علاوه فیبرهای موجود در ذرت با افزایش احساس سیری به کنترل وزن نیز کمک می‌کند.

منبع تامین انرژی
ذرت حاوی کربوهیدرات های پیچیده است که باعث تامین انرژی برای مدت طولانی در بدن می‌شوند. به همین‌ دلیل ذرت برای افرادی مانند ورزشکاران که نیاز به انرژی زیادی دارند، مفید است. افزودن پودر ذرت به انواع غذاها نیز می‌تواند در تامین انرژی مورد نیاز بدن موثر باشد و برای افرادی که تمایل به خوردن دانه‌های ذرت ندارند، پیشنهاد مناسبی

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=119646
  • 25 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.