اخبار داغ

الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری تدوین بودجه، مهمترین وظیفه شورای شهر اولویت‌های شهرداری تهران برای تامین مالی در سال ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی بزرگ‌ترین پارکینگ طبقاتی در تهران اجرای قطار سبک شهری LRT در اتوبان‌های تهران هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس خرید بالغ بر ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس و ون در سال ۱۴۰۱ توسط شهرداری تهران تاثیر بسته حمایتی سازمان بورس بر شاخص کل کاهش تورم در گروی اصلاح ساختار بودجه و نظام بانکی رشد تولید، ریشه نجات اقتصاد کشور هوای قابل قبول تهران در سومین روز ۱۴۰۲ تداوم افزایش قیمت طلا در بازار جهش قیمت خودرو در بازار فرمول محاسبه حقوق و دستمزد ۱۴۰۲ پیش بینی افزایش قیمت مسکن تخصیص سهام عدالت به جاماندگان پس از اعلام خصوصی‌سازی رشد تولید مسکن در پایتخت عامل مهار تورم ورود حدود ۵۹۰ هزار مسافر نوروزی به پایتخت

1

افتتاح ۴ ایستگاه از خط ۶ مترو پایتخت تا پایان سال جاری

  • کد خبر : 113692
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۸:۵۸
افتتاح ۴ ایستگاه از خط ۶ مترو پایتخت تا پایان سال جاری
نایب‌رئیس شورای شهر تهران از افتتاح ۴ ایستگاه از خط ۶ مترو طی روزهای آینده خبر داد.

به گزارش سرویس شورای شهر افق تهران؛ پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای شهر تهران در آیین بهره‌برداری و آغاز عملیات احداث ۵ پروژه زیست محیطی شهرداری تهران که صبح امروز با حضور حسین نظری معاون خدمات شهری شهرداری تهران، رضا شرفی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران و محمدهادی علی احمدی شهردار منطقه ۱۳ برگزار شد، اظهار کرد: خوشحال هستیم که در شهر تهران جلوه‌هایی از وعده‌های مدیریت شهری محقق می‌شود و ان‌شاءالله شاهد ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان در تهران باشیم.

وی با اشاره به بازدید خود از منطقه ۱۳ تصریح کرد: حدود یک سال پیش و در همین ایام بنده بازدیدی را از این منطقه داشتم و خوشحالم که بعد از گذشت یک سال سوله‌های نیمه‌تمام و رها شده هم‌اکنون تبدیل به ظرفیت خدمت‌رسانی در شهر شده‌اند ان‌شاءالله این روند ادامه پیدا کند.

نایب‌رئیس شورای شهر تهران با اشاره به مدیریت یکپارچه پسماند در شهر تهران گفت: در این ارتباط مسئولان شهری می‌توانند به صورت  آنلاین تمام خدمات در فرایند جمع‌آوری پسماند را رصد کنند.

سروری با اشاره به اولویت‌های مدیریت شهری در بودجه سال ۱۴۰۲ بیان کرد: دومین اولویت مدیریت شهری برای سال آینده موضوع پسماند است و در همین ارتباط اعتبارات خوبی جهت احداث توسعه پروژه‌های پسماند در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به بهره‌برداری از دومین کارخانه مدیریت یکپارچه پسماند شهری گفت: چند ماه پیش به بهره‌برداری رسید و بنا بر وعده داده شده از سوی مدیریت سازمان پسماند شهرداری تهران ان‌شاءالله در فروردین ماه و در ماه‌های بعدی از سال ۱۴۰۲ شاهد افتتاح سایر پروژه‌ها در حوزه پسماند خواهیم بود.

نایب‌رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله طی روزهای آتی بهره‌برداری‌هایی در حوزه حمل و نقل از جمله افتتاح ۴ ایستگاه از خط ۶ و چند ایستگاه از خطوط دیگر مترو خواهیم بود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=113692

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی