اخبار داغ

رشد ۱۷ هزار واحدی شاخص کل در نخستین روز کاری سال ۱۴۰۲ الزام معاینه فنی برای خودروهای با عُمر بالای ۴ سال رفع مشکل کد ارتباطی گردشگری سامانه ۱۳۷ پلاس شکوفایی چشم گیر گردشگری در دوره جدید مدیریت شهری قیمت میوه و تره بار ۵ فروردین تثبیت قیمت دلار در نخستین روز معاملاتی سال ۱۴۰۲ تدوین بودجه، مهمترین وظیفه شورای شهر دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم منجر به رشد تولید افزایش معافیت مالیاتی حقوق تا ۱۰ میلیون تومان جزئیات افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ اولویت‌های شهرداری تهران برای تامین مالی در سال ۱۴۰۲ اعلام ساعت کاری کارکنان ادارات در ماه رمضان افزایش قیمت خودرو در بازار کلنگ‌زنی بزرگ‌ترین پارکینگ طبقاتی در تهران اجرای قطار سبک شهری LRT در اتوبان‌های تهران تاثیر خرما بر قند خون روزه‌داران هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس نکاتی برای جلوگیری از سرگیجه بعد افطار خرید بالغ بر ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس و ون در سال ۱۴۰۱ توسط شهرداری تهران تاثیر بسته حمایتی سازمان بورس بر شاخص کل

2

افزایش بی سابقه قیمت مسکن در تهران

  • کد خبر : 113276
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
افزایش بی سابقه قیمت مسکن در تهران
معاملات مسکن در سه ماه پایانی سال در وضعیت مطلوبی نیست، تعداد فایل‌های فروش مشاوران املاک اندک است و نوسانات دلار و افزایش نجومی قیمت مسکن را عامل اصلی به وجود آمدن این رویه می‌دانند.

به گزارش سرویس اقتصادی افق تهران؛ بر اساس داده‌های مرکز آمار در بهمن‌ماه، تورم سالانه مسکن ۲ درصد بالا رفت و تورم نقطه‌به‌نقطه مسکن در مقایسه با ماه مشابه سال قبل از افزایش ۴۱.۷ درصد حکایت داشت.درحالی که متوسط قیمت هر متر مسکن در منطقه ۵ تهران بر اساس داده‌‎های بانک مرکزی در اسفند سال گذشته حدود ۴۳ میلیون تومان بوده، مشاوران املاک می‌گویند، در سال و ماه جاری و در این منطقه، هر مترمربع مسکن حدودا با متری ۸۰ میلیون تومان و خانه‌های نوساز نیز، حدودا ۱۲۵ میلیون تا ۱۳۰ میلیون تومان معامله می‌شود.به گفته یک مشاور املاک در منطقه ۵ تهران، در دو ماه اخیر، هر مترمربع مسکن قریب به ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان افزایش داشت.

او می‌گوید: سه ماهه اولِ نیمه دوم سال (پاییز)، به دلیل اینکه همراه با شروع افزایش نوسانات دلار بود، برخی سرمایه خود را وارد بازار ملک کردند و خانه از متری ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان رسید و معامله هم صورت می‌گرفت؛ اما در سه ماهه دومِ نیمه دوم سال (زمستان) تعداد معاملات بسیار کاهش یافته است.

بر اساس مشاهدات ما از فایل‌های عرضه شده در پلتفرم‌های خرید و فروش خانه، یک واحد ۱۱۸ متری در باغ فیض و با عمر بنای ۱۶ سال، ۸ میلیارد و ۳۷۳ میلیون تومان و  واحدی ۲۷۰ متری و نوساز در بلوار فردوس غرب، ۳۶ میلیارد و ۴۵۰ میلیون قیمت‌گذاری شده است.

آپارتمانی دیگر با ۸۴ مترمربع و عمر بنای یک ساله در محله اباذر، ۱۲ میلیارد تومان  و در شهر زیبا، واحدی دیگر با مساحت ۹۲ مترمربع و ۱۲ سال عمربنا، ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

photo_2023-03-04_12-49-33

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=113276

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی