اخبار داغ

اعلام علت تأخیر در پرداخت حقوق معلمان امیدآفرینی ستون اصلی جهاد تبیین رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس سبزپوشی بورس پیش از تعطیلات چهار روزه نبود جایگزین برای برجام لزوم اداره شهر درآمدهای پایدار تداوم ویژه برنامه‌های بهار ایران در پایتخت مشارکت شهروندان تهرانی از برنامه‌های تفریحی‌ ورزشی پایتخت تعیین زمان اعلام قیمت جدید خودروهای داخلی اعلام جزئیات فروش متری مسکن به پایتخت نشینان فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه عدم توفیق شهرداری تهران در حوزه حمل و نقل عمومی خرید خانه با ۱۱ میلیارد تومان در باغ فردوس اعلام شرایط دقیق دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۲ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار بهترین ویتامین برای درمان مو و پوست آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران پایان لیگ در سالروز قهرمانی تاریخی پرسپولیس اظهار تأسف‌ ساپینتو درباره حذف استقلال از آسیا لزوم تامین امنیت خبرنگاران و حمایت از پیشکسوتان

2

کاهش درآمد مالیاتی دولت با مصوبه جدید مجلس

  • کد خبر : 112833
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۵
کاهش درآمد مالیاتی دولت با مصوبه جدید مجلس
رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به افزایش سقف معافیت مالیاتی کارمندان به ۱۰ میلیون تومان گفت: این موضوع باعث می‌شود ۳۵ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی را از دست بدهیم.

به گزارش سرویس سیاسی افق تهران؛ داوود منظور در مجمع کارآفرینان ایران با تاکید بر اینکه نظام مالیاتی زمانی می‌تواند رشد کند و تامین ملی برای دولت انجام دهد که کسب و کارها رونق بیشتری داشته باشد، اظهار کرد: موتور رشد اقتصاد کارآفرینان جامعه هستند. نکته مهم در مورد رشد درآمد سرانه به درصد کارآفرین جامعه برمی‌گردد. رویکرد وزارت اقتصاد تسهیل کسب‌وکار و تشویق کارآفرین است. نگاه ما به مجموع فعالان اقتصادی نگاه بخشی نیست که درصدد باشیم بیشترین میزان مالیات را وصول کنیم.

وی ادامه داد: البته مالیات باید بر اساس موازین قانونی اخذ شود اما مالیات نباید به یک عامل بازدارنده در تولید و رشد اقتصادی تبدیل شود. ضمن اینکه هدف تامین نمالی دولت است باید توجه داشت که اقدامات ما خللی به تولید و کسب‌وکارها وارد نکند.

رییس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه این سازمان هرگونه تسهیل گری که لازم باشد با دریافت مجوز قانونی انجام می‌دهد، اظهار کرد: در سال جاری نرخ مالیات واحدهای تولیدی پنج واحد درصد کاهش یافت و پیش‌بینی شده است این میزان در سال آینده به هفت واحد درصد برسد. نظام اقتصادی و مالیاتی باید بیش از هرچیز به تولید فکر کند. در این راستا پذیرفتیم که اگر شرکت‌های بورسی درآمدهای خود را به افزایش سرمایه ببرند معاف از مالیات شوند.

منظور در ادامه در مورد آستانه معافیت حقوق دستمزد گفت: در لایحه بودجه سال آینده سقف معافیت مالیاتی حقوق کارمندان ماهانه هفت میلیون و سالانه ۸۴ میلیون تومان پیش‌بینی شده بود که مجلس آستانه معافیت را تا ۱۰ میلیون تومان در ماه و ۱۲۰ میلیون تومان در سال افزایش دادند. این تصمیم روی درآمدهای مالیاتی اثر کاهنده دارد.

وی ادامه داد: برآورد می‌شود درآمد دولت از محل درآمد مالیات حقوق و دستمزد در سال جاری به ۵۵هزار میلیارد تومان برسد و پیش‌بینی کرده بودیم این میزان در سال آینده حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان باشد اما با تصمیم مجلس برآورد می‌شود این میزان در سال آینده حداکثر ۲۰ هزار میلیارد تومان باشد که کاهشی حدود ۳۵ هزار میلیارد تومانی خواهد داشت. اگر لازم است در سال آینده به افراد حقوق بگیر از نظر مالیاتی مساعدت شود سازمان آمادگی دارد اثر کاهنده را بپذیرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=112833

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی