تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

10

نقش آفرینی سمن‌ها در حوزه مدیریت شهری

  • کد خبر : 112356
  • 06 اسفند 1401 - 8:30
نقش آفرینی سمن‌ها در حوزه مدیریت شهری
رییس ستاد سمن‌های شهر تهران بیان کرد: حضور و مشارکت تشکل‌های مردم نهاد در مدیریت شهری می‌تواند بسیار موثر باشد و عواید حاصل از این مشارکت نیز متوجه شهروندان تهران خواهد شد.

سید احمد علوی، رییس ستاد سمن‌های شهر تهران در گفتگو با خبرنگار افق تهران در خصوص وضعیت کنونی سمن‌ها اظهارداشت: سمن‌ها به دلیل شیوع کرونا در دوره گذارند چرا که اجتماع‌محور هستند و در دوران همه گیری کرونا در محدودیت برای برگزاری اجتماعات بودند. سمن‌ها در دوران کرونا، تاثیرگذارترین قشر بودند و بار سنگینی را از شانه دولت برداشتند، از طرفی مجلس در حال تدوین قانونی در خصوص تشکل‌ها و گروه‌های داوطلب است و قانون یادشده می‌تواند سال‌های سال خط مشی و الگوی سمن‌ها در کشور باشد. از سوی دیگر ارکان مختلف نظام از جمله رهبر انقلاب تاکید می‌کنند که حلقه‌های میانی بایست در اداره کشور فعال شوند و بسیاری از امورات به آنان منتقل شود.

وی ادامه داد: شرایط فعلی ایجاب می‌کند با هم صحبت کنیم و نکات و گفتمانمان را به هم نزدیک کنیم. امیدوارم هم سمن‌ها و هم سازمان‌های مرتبط به شکل‌گیری اتفاق مدنظر کمک کنند. امروز وزارت کار، مجلس، مرکز پژوهش‌های مجلس پای کار آمدند و شهرداری هم با حداکثر توان حضور پیدا کرد. تعدادی از مدیران عامل و مدیران کل شهرداری نیز با تمام توان حاضر شدند. امیدوارم این شرایط تداوم یابد و البته شایان‌ذکر است که ما در ستاد سمن‌های شهر تهران نیز جلسات “عصرانه‌ای با تشکل‌ها” با مسئولان برگزار می‌کنیم.

رییس ستاد سمن‌ها افزود: تفاوت نشست اخیری که با حضور ۳۰۰ سمن برگزار شد با جلسات عصرانه در این است که در جلسات عصرانه، دو سوم جلسات به سخنان تشکل‌ها اختصاص می‌یابد و از کمیسیون‌های مختلف و سمن‌های مرتبط برای حضور در جلسات دعوت می‌شود تا شرایط برای انتقال نکات مورد نظر سمن‌ها به کمیسیون‌ها و بدنه شهرداری فراهم شود.

وی اضافه کرد: نشست تشکل‌های مردمی شهر تهران با حضور ۳۰۰ سازمان مردم نهاد، به دلیل حضور همکارانی از وزارت کشور، مجلس، مرکز پژوهش‌ها، بهزیستی و مجموعه‌های دیگر بسیار گسترده بود و ستاد سمن‌های شهر تهران در این نشست گام نخست ایجاد مشارکت ارکان مدیریت شهری و تشکل‌های مردمی را برداشته است و به زودی ابعاد کاملتری از این مشارکت را به اجرا در خواهد آورد و اگر سازمانی در ایفای وظایف خود دچار مسئله‌ای است که در تعامل با مردم است، حضور و مشارکت تشکل‌های مردمی می‌تواند برطرف کننده این نیاز باشد و عواید حاصل از مشارکت متوجه شهروندان تهران خواهد شد.

نماینده شورای شهر تهران در خصوص استمرار جلساتی با حضور حداکثر اعضا تصریح کرد: بعید است بتوانیم این جلسات را به صورت ماهانه برگزار کنیم و به احتمال برگزاری چنین جلساتی با حضور حداکثری اعضا به صورت ماهانه خواهد بود، زیرا هزینه بر است.

علوی در پایان در خصوص طرح نظامنامه محلات و مشارکت‌های محلی خاطرنشان کرد: مشارکت محله‌ای در مدیریت شهری تهران مراحلی دارد. ما موضوع مشارکت محله‌ای را تا نظام‌نامه و تصویب آن جلو بردیم. نظام‌نامه با تمام فراز و نشیبش در صحن تصویب شد و از زمان تصویب قرار شد ستاد هفت نفره مشارکت محلی شورای شهر تهران تشکیل شود که این اتفاق افتاد و دو جلسه هم تشکیل شد که هنوز نتیجه‌ای نداشته است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=112356
  • 49 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.