اخبار داغ

1

تمرین با روحیه استقلال زیر نظر ساپینتو

  • کد خبر : 111084
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸
تمرین با روحیه استقلال زیر نظر ساپینتو
اولین جلسه تمرین تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان، امروز (چهارشنبه) در شرایطی برگزار شد که ساپینتو بسیار خوشحال بود و مدام در طول تمرین می‌خندید و شوخی می‌کرد.

به گزارش سرویس ورزشی افق تهران؛ در ابتدای تمرین امروز چهارشنبه، ریکاردو ساپینتو سرمربی آبی‌ها دقایقی برای بازیکنان به صحبت پرداخت و و عملکرد آن‌ها را در بازی مقابل نفت مسجد سلیمان مورد ستایش قرار داد.

سپس، سرمربی پرتغالی برنامه‌های تمرینی را برای آن‌ها شرح داد.

در ادامه بازیکنانی که روز گذشته برابر نفت مسجد سلیمان به میدان رفته بودند به ریکاوری پرداخته و سایرین بعد از گرم کردن، به کارهای سرعتی و استقامتی مشغول شدند.

بخش پایانی و اصلی این تمرین را فوتبال درون تیمی با محوریت مرور کارهای تاکتیکی تشکیل داد.

تمرین فردا تیم فوتبال استقلال با صلاحدید کادرفنی تعطیل خواهد بود.

یک هوادار معلول استقلال به نام محمد، مهمان ویژه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال بود. او که با استقبال گرم کادرفنی و بازیکنان استقلال روبه‌رو شد و به دعوت ساپینتو، با استقلالی‌ها عکسی به یادگار گرفت.

استقلال هم اکنون با ۳۶ امتیاز در رتبه سوم جدول جای دارد و از مدعیان اصلی قهرمانی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=111084

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی