شاخص کل هم وزن نیز با افت ۷ هزار و ۳۷۵ واحدی در رقم ۴۸۰ هزار و ۱۸۱ واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) با ریزش ۲۱۳ واحدی در سطح ۲۰ هزار و ۳۷ واحد قرار گرفت. شاخص کل هم وزن فرابورس نیز هزار و ۲۱۷ واحد افت کرد و به رقم ۸۵ هزار و ۱۷۰ واحد رسیده است.

در پایان معاملات ‌روز یکشنبه، ۱۲۳ نماد رشد قیمت داشتند و ۵۳۳ نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، ۱۹ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۸۱ درصد بازار افت قیمت داشتند.

شورای رقابت امروز با انتشار اطلاعیه‌ای در خصوص تصویب دستورالعمل تنظیم قیمت خودروی سواری به عرضه خودرو در بورس کالا هیچ اشاره‌ای نکرد و همین موضوع شاخص بورس را با ریزش سنگین به‌ خصوص در گروه خودرویی همراه کرد.

امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای یازدهمین روز متوالی منفی بود و ۹۵۳ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز چهارشنبه ۳۶۰ درصد رشد داشته است.

در معاملات روز یکشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فولاد (شرکت فولاد مبارکه) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۷۰ میلیارد تومان بود.

وبملت دومین رتبه خروج را داشت و پس از بانک ملت، نمادهای شپنا، فملی و شتران بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.

در سوی دیگر، دانا بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کرد و نمادهای ثجنوب و کیسون در رتبه‌های بعدی بودند.

 

امروز نمادهای میدکو شپنا، شبندر و شتران بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل بورس داشتند و در مقابل نمادهای شفن، برکت و وسینا بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند.

در  فرابورس  نیز نمادهای بپاس، شگویا و آریا بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل   فرابورس   گذاشتند و نمادهای زاگرس، بساما و مارون بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نیز خگستر بیشترین تراکنش را داشت و  خساپا و شستا در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز نمادهای دی، کرمان و فروژ پرتراکنش‌ترین نمادها بودند.

امروز  ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۶ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۶ هزار و ۵۵۶ میلیارد تومان بود که ۴۱ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می شود.

ارزش معاملات خرد سهام نیز با افزایش ۹ درصدی به نسبت روز گذشته به رقم ۵ هزار و ۴۷۷  میلیارد تومان رسید.

در معاملات یکشنبه، ۴۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۹۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. ارزش صف‌های خرید با افت ۶۶ درصدی به ۱۷۷ میلیارد تومان رسید و ارزش صف‌های فروش نیز ۱۶۴ درصد افزایش یافت و هزار و ۱۰ میلیارد تومان بود.

در پایان معاملات نماد غدانه (شرکت پنبه و دانه‌های روغنی خراسان) با صف خرید ۴۲ میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از غدانه، نمادهای ثجنوب (شرکت سرمایه گذاری مسکن جنوب) و غاذر  (شرکت کشت و صنعت پیاذر) بیشترین صف خرید را داشتند.

در سوی دیگر در پایان معاملات بیشترین صف فروش به نماد خساپا اختصاص داشت که ارزش صف فروش آن ۴۰ میلیارد تومان بود. پس از خساپا، نمادهای وساپا، پخش، ورنا و خگستر بیشترین صف فروش را داشتند.

انتهای پیام/