تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

9

چه میوه هایی را نباید با هم مصرف کرد؟

  • کد خبر : 10882
  • 08 فروردین 1398 - 13:56

با وجود فواید فراوان میوه ها برای سلامت افراد، ترکیب برخی میوه ها موجب بروز مشکلاتی در بدن خواهند شد. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه ها تاثیرات شگرفی بر روند هضم مواد غذایی و سوخت‌وساز آنها در بدن دارند. طبق یافته های محققان، مصرف میوه سرعت سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین […]

با وجود فواید فراوان میوه ها برای سلامت افراد، ترکیب برخی میوه ها موجب بروز مشکلاتی در بدن خواهند شد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه ها تاثیرات شگرفی بر روند هضم مواد غذایی و سوخت‌وساز آنها در بدن دارند.

طبق یافته های محققان، مصرف میوه سرعت سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین را در بدن افزایش می‌دهد و تاثیر زیادی بر حفظ سلامت و تندرستی بدن دارد، از این رو مصرف روزانه میوه را به تمام افراد توصیه می‌کنند.

محققان میوه‌ها را به ۴ دسته میوه‌های شیرین، میوه‌های اسیدی، میوه‌های غیراسیدی و میوه‌های خنثی طبقه بندی کرده‌اند و اعتقاد دارند در زمان مصرف میوه‌ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کنیم تا از میوه‌های هم گروه استفاده کنیم.

مثلا برای درست کردن سالاد میوه افراد معمولا تنها از میوه‌هایی استفاده کنند که در گروه میوه‌های شیرین قرار دارد به دلیل اینکه استفاده از میوه‌های گروه‌های مختلف در سالاد باعث  واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرف‌کننده ایجاد خواهد کرد.

ترکیب آب هویچ و پرتقال یکی از زیان آورترین ترکیب های غذایی است، مخلوط کردن این ۲ میوه باهم و مصرف آن میزان اسید خون را در بدن افزایش می دهد.

هم چنین مصرف همزمان این دو میوه موجب اختلال در عملکرد کبد و تحریک پذیری طحال نیز می شود.

مصرف هم زمان خربزه و لیمو هم ترکیبی را به ایجاد می کند که باعث اختلال در تولید هموگلوبین خون شده و در نهایت منجر به کم خونی می شود.

علاوه بر این سعی کنید هندوانه را با میوه های دیگر مصرف نکنید زیرا باعث نفخ شکم می شود.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10882
  • 56 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.