با وجود فواید فراوان میوه ها برای سلامت افراد، ترکیب برخی میوه ها موجب بروز مشکلاتی در بدن خواهند شد.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه ها تاثیرات شگرفی بر روند هضم مواد غذایی و سوختوساز آنها در بدن دارند.
طبق یافته های محققان، مصرف میوه سرعت سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین را در بدن افزایش میدهد و تاثیر زیادی بر حفظ سلامت و تندرستی بدن دارد، از این رو مصرف روزانه میوه را به تمام افراد توصیه میکنند.
محققان میوهها را به ۴ دسته میوههای شیرین، میوههای اسیدی، میوههای غیراسیدی و میوههای خنثی طبقه بندی کردهاند و اعتقاد دارند در زمان مصرف میوهها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کنیم تا از میوههای هم گروه استفاده کنیم.
مثلا برای درست کردن سالاد میوه افراد معمولا تنها از میوههایی استفاده کنند که در گروه میوههای شیرین قرار دارد به دلیل اینکه استفاده از میوههای گروههای مختلف در سالاد باعث واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرفکننده ایجاد خواهد کرد.
ترکیب آب هویچ و پرتقال یکی از زیان آورترین ترکیب های غذایی است، مخلوط کردن این ۲ میوه باهم و مصرف آن میزان اسید خون را در بدن افزایش می دهد.
هم چنین مصرف همزمان این دو میوه موجب اختلال در عملکرد کبد و تحریک پذیری طحال نیز می شود.
مصرف هم زمان خربزه و لیمو هم ترکیبی را به ایجاد می کند که باعث اختلال در تولید هموگلوبین خون شده و در نهایت منجر به کم خونی می شود.
علاوه بر این سعی کنید هندوانه را با میوه های دیگر مصرف نکنید زیرا باعث نفخ شکم می شود.
انتهای پیام/