تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

اجرای قانون ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران تاکید بر جلوگیری از تخریب بناهای مجاور کاخ گلستان تعیین تکلیف حقوق کارگران برای سال۱۴۰۳ افزایش سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۰ و ۱۲ فروردین صنعت پتروشیمی بر مدار مهار تورم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲ تداوم رکود در بازار مسکن افزایش نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۶۲ درصد پیش بینی وزش باد شدید برای تهران ممنوعیت استخدام رسمی در طول برنامه هفتم تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور منوعیت ورود گردشگران به برخی مناطق گردشگری ساخت مسجد در بوستان قیطریه موجب تخریب شعائر اسلامی اعلام قیمت جدید گوشت و مرغ تاریخ واریز یارانه نقدی فروردین با افزایش ۱۵ درصدی راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال ممنوعیت نوشیدن آب قبل از خواب ریزش تاج عمارت قاجاری تهران تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق لایحه عفاف و حجاب هنوز در انتظار تأیید شورای نگهبان ضرورت ساماندهی کودکان کار طی ماه‌های آینده بازگشت ۳ ملی‌پوش به تمرین استقلال تشخیص بیماری زوال عقل با اجسام ارتباط درد دست چپ با حمله قلبی مخالفت نکونام با درخواست ملی‌پوشان استقلال اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ بازگشایی درب ورودی «تکیه دولت» به کاخ گلستان مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات رشد مشارکت مردم با افزایش سود تولید و مالیات از سودگری جزئیات تصمیم شهرداری برای جمع‌آوری پل ۵۰ ساله تهران اعلام تاریخ جدید بازگشایی مدارس بعد تعطیلات عید مهلت استفاده از یارانه جدید وزش باد شدید در تهران اعلام برنامه‌های مترو تهران در شب‌های قدر اولویت‌های شهرداری تهران در سال جدید اقدامات توسعه‌ای متروی تهران برای۱۴۰۳

7

نقش حیاتی میوه ها در سلامت بدن

  • کد خبر : 10725
  • 23 آذر 1402 - 8:02
نقش حیاتی میوه ها در سلامت بدن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بدن هر فرد روزانه به بین ۲ تا ۴ واحد میوه نیاز دارد.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، میوه‌ها در مقایسه با سایر مواد خوراکی انرژی و پروتئین کمتری دارند و در عوض حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند، مواد مغذی مهم میوه ها را  ویتامین A، ویتامین C، فیبر، مواد معدنی و بتاکاروتن تشکیل می دهند.

وی درادامه درباره بتاکاروتن عنوان کرد: موادغذایی سرشار از بتاکاروتن نیاز روزانه بدن به ویتامنی A را تامین می کند، بنابراین میوه‌هایی با رنگ‌های سبز، زرد و نارنجی میزان قابل توجهی از بتاکاروتن دارند  همچنین تیره بودن این رنگ‌ها غلظت بالاتری از بتاکاروتن را نشان می دهد بتاکاروتن نقش حیاتی در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها دارد، چنانچه بدن ذخیره کافی بتاکاروتن نداشته باشد، توانایی سیستم ایمنی بدن برای مبارزه  با عوامل بیماری زا کاهش پیدا می‌کند و به این ترتیب احتمال قرارگرفتن فرد در معرض ابتلا به انواع عفونت‌ها افزایش می یابد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: علاوه بر سبزی‌ها، گروه میوه‌ها نیز خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، منظور از یک واحد میوه، یک عدد میوه متوسط است که بدن هر فرد روزانه به بین ۲ تا ۴ واحد میوه نیاز دارد و توصیه می شود، میوه در میان‌وعده استفاده شود.

وی تاکید کرد: بهتر است  به جای آبمیوه، از خود میوه استفاده شود، به دلیل این که با آبگیری، فیبر موجود در میوه‌ها از بین می‌رود و از طرفی  آبمیوه‌های پاکتی دارای مقادیر زیادی  آب، شکر و اسانس هستند و مصرفشان توصیه نمی شود.

عبداللهی در ادامه درباره نحوه مصرف میوه بیان کرد: میوه‌ها باید به خوبی شسته شوند و هنگام مصرف پوست آنها گرفته شود به دلیل اینکه ممکن است  سموم دفع آفات روی پوست آن‌ها باقی بماند.

وی تصریح کرد: همان لحظه که میوه‌ها  بریده یا پوستشان گرفته می شوند، باید مصرف شوند، زیرا باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانی تر، حتی در ظروف دربسته باعث کاهش  ارزش غذایی آن و از بین رفتن ویتامین هایش می شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10725
  • 48 بازدید

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.