تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

رشد تولید فولاد خام ایران در سه ماهه ۲۰۲۴ افزایش قیمت مسکن در تهران معرفی جاذبه‌‎های گردشگری تهران در دستور کار شهرداری تهران کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها تغییرات اقلیمی بحران جدیدی برای بناهای تاریخی واگن‌های چینی در تهران به زودی مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس قطع اینترنت برای برگزاری کنکور جزییات جدید از تغییر حقوق کارگران جمع آوری مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی تلاش تولیدکنندگان فولاد ایران برای کاهش تولید تحریم‌ها عامل کاهش مشتریان محصولات فولادی ایران افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نوشیدنی‌های مفید در میان وعده کودکان ممنوعیت ساخت و ساز در جوار تماشاخانه سنگلج استقلال پرافتخارترین تیم ایران در آسیا مشکل استقلال با مالک جدید پرسپولیس آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها انتقاد از عملکرد شهردار در بی‌توجهی به تکثر سلایق فرهنگی تهران پیش‌بینی وضعیت تورم در ایران شرکای تجاری معدنی در سال ۱۴۰۲ مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ رونق صادرات با حذف ارز نیمایی در صنعت فولاد حذف سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله بیماری‌های قلبی از شایع‌ترین علل مرگ‌ در دنیا افزایش کاذب قیمت مسکن در بازار افتتاح بلدیه تا روز تهران کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی اعلام قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت تغییر روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک پایتخت سرنوشت نامعلوم عمارت مسعودیه تهران

11

چه مواد غذایی را جایگزین آجیل کنیم؟

  • کد خبر : 10683
  • 01 فروردین 1398 - 11:30

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها […]

قیمت مصوبی برای آجیل و خشکبار در بازار نداریم

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها و عید دیدنی در ایام تعطیلات عید نوروز افراد با رعایت رژیم غذایی سالم از مصرف غذاهای شور و چرب خوددداری کنند.

وی افزود: افراد در ایام تعطیلات عید نوروز  باید به شدت مراقب موادخوراکی مصرفی خود باشند تا پس از تعطیلات عید گرفتار  بیماری‌هایی مثل افزایش وزن، چاقی، دیابت، فشار خون و قلبی و عروقی نشوند.

عبداللهی تاکید کرد: آجیل شور به دلیل وجود نمک فراوان به شدت برای بدن خطرناک است  و موجب فشار خون بالا در افراد مستعد و حتی افراد سالم و نهایتا مشکلات قلبی و عروقی خواهد شد،به همه مردم توصیه می‌کنم در ایام تعطیلات نوروز  آجیل‌های کم نمک و مغزهای طبیعی  مثل برگ انجیر، کنجد و دیگر تنقلات سالم  را جایگزین استفاده از آجیل های شور کنند.

رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه شیرینی جات به دلیل قند و چربی بالا منجر به افزایش وزن و گرفتگی رگ‌های قلبی می‌شود و از این رو باید مصرف شیرینی و شکلات را از برنامه غذایی خود کاهش داده و در عوض از میوه و سبزیجات تازه استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در شرایط اقتصادی فعلی قیمت برخی میوه ها افزایش یافته، اما ارزش تغذیه ای میوه ریز و درشت برابر است و افراد برای تأمین ویتامین و املاح مورد نیاز بدن خود نیاز نیست حتما از میوه درشت استفاده کنند.

عبداللهی در پایان بیان کرد: سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و ماش بو داده و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنند، به دلیل این که این مواد دارای ارزش غذایی زیادی داشته و جایگزین مناسبی برای آجیل به شمار می روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10683
  • 41 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.