تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

11

چه مواد غذایی را جایگزین آجیل کنیم؟

  • کد خبر : 10683
  • 01 فروردین 1398 - 11:30

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها […]

قیمت مصوبی برای آجیل و خشکبار در بازار نداریم

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها و عید دیدنی در ایام تعطیلات عید نوروز افراد با رعایت رژیم غذایی سالم از مصرف غذاهای شور و چرب خوددداری کنند.

وی افزود: افراد در ایام تعطیلات عید نوروز  باید به شدت مراقب موادخوراکی مصرفی خود باشند تا پس از تعطیلات عید گرفتار  بیماری‌هایی مثل افزایش وزن، چاقی، دیابت، فشار خون و قلبی و عروقی نشوند.

عبداللهی تاکید کرد: آجیل شور به دلیل وجود نمک فراوان به شدت برای بدن خطرناک است  و موجب فشار خون بالا در افراد مستعد و حتی افراد سالم و نهایتا مشکلات قلبی و عروقی خواهد شد،به همه مردم توصیه می‌کنم در ایام تعطیلات نوروز  آجیل‌های کم نمک و مغزهای طبیعی  مثل برگ انجیر، کنجد و دیگر تنقلات سالم  را جایگزین استفاده از آجیل های شور کنند.

رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه شیرینی جات به دلیل قند و چربی بالا منجر به افزایش وزن و گرفتگی رگ‌های قلبی می‌شود و از این رو باید مصرف شیرینی و شکلات را از برنامه غذایی خود کاهش داده و در عوض از میوه و سبزیجات تازه استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در شرایط اقتصادی فعلی قیمت برخی میوه ها افزایش یافته، اما ارزش تغذیه ای میوه ریز و درشت برابر است و افراد برای تأمین ویتامین و املاح مورد نیاز بدن خود نیاز نیست حتما از میوه درشت استفاده کنند.

عبداللهی در پایان بیان کرد: سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و ماش بو داده و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنند، به دلیل این که این مواد دارای ارزش غذایی زیادی داشته و جایگزین مناسبی برای آجیل به شمار می روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10683
  • 37 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.