اخبار داغ

اعلام علت تأخیر در پرداخت حقوق معلمان امیدآفرینی ستون اصلی جهاد تبیین رشد ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس سبزپوشی بورس پیش از تعطیلات چهار روزه نبود جایگزین برای برجام لزوم اداره شهر درآمدهای پایدار تداوم ویژه برنامه‌های بهار ایران در پایتخت مشارکت شهروندان تهرانی از برنامه‌های تفریحی‌ ورزشی پایتخت تعیین زمان اعلام قیمت جدید خودروهای داخلی اعلام جزئیات فروش متری مسکن به پایتخت نشینان فعالیت مراکز منتخب معاینه فنی شهر تهران در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه عدم توفیق شهرداری تهران در حوزه حمل و نقل عمومی خرید خانه با ۱۱ میلیارد تومان در باغ فردوس اعلام شرایط دقیق دریافت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۲ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار بهترین ویتامین برای درمان مو و پوست آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران پایان لیگ در سالروز قهرمانی تاریخی پرسپولیس اظهار تأسف‌ ساپینتو درباره حذف استقلال از آسیا لزوم تامین امنیت خبرنگاران و حمایت از پیشکسوتان

7

چه مواد غذایی را جایگزین آجیل کنیم؟

  • کد خبر : 10683
  • ۰۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید. به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها […]

قیمت مصوبی برای آجیل و خشکبار در بازار نداریم

به گفته رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت، سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنید.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران،  زهرا عبداللهی، رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: به دلیل افزایش دید و بازدید ها و عید دیدنی در ایام تعطیلات عید نوروز افراد با رعایت رژیم غذایی سالم از مصرف غذاهای شور و چرب خوددداری کنند.

وی افزود: افراد در ایام تعطیلات عید نوروز  باید به شدت مراقب موادخوراکی مصرفی خود باشند تا پس از تعطیلات عید گرفتار  بیماری‌هایی مثل افزایش وزن، چاقی، دیابت، فشار خون و قلبی و عروقی نشوند.

عبداللهی تاکید کرد: آجیل شور به دلیل وجود نمک فراوان به شدت برای بدن خطرناک است  و موجب فشار خون بالا در افراد مستعد و حتی افراد سالم و نهایتا مشکلات قلبی و عروقی خواهد شد،به همه مردم توصیه می‌کنم در ایام تعطیلات نوروز  آجیل‌های کم نمک و مغزهای طبیعی  مثل برگ انجیر، کنجد و دیگر تنقلات سالم  را جایگزین استفاده از آجیل های شور کنند.

رئیس دفتر بهبود تغذیه و سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه شیرینی جات به دلیل قند و چربی بالا منجر به افزایش وزن و گرفتگی رگ‌های قلبی می‌شود و از این رو باید مصرف شیرینی و شکلات را از برنامه غذایی خود کاهش داده و در عوض از میوه و سبزیجات تازه استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: متأسفانه در شرایط اقتصادی فعلی قیمت برخی میوه ها افزایش یافته، اما ارزش تغذیه ای میوه ریز و درشت برابر است و افراد برای تأمین ویتامین و املاح مورد نیاز بدن خود نیاز نیست حتما از میوه درشت استفاده کنند.

عبداللهی در پایان بیان کرد: سعی کنید گندم، کشمش، شاهدانه، عدس و ماش بو داده و دیگر تنقلات سالم را جایگزین استفاده از آجیل های شور و چرب کنند، به دلیل این که این مواد دارای ارزش غذایی زیادی داشته و جایگزین مناسبی برای آجیل به شمار می روند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : http://ofoghtehran.ir/?p=10683

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی