یک متخصص تغذیه بیان کرد: به دلیل این که در تعطیلات نوروز نظم وعده های غذایی از بین می رود، مراقبت از وضعیت تغذیه را در این ایام باید جدی گرفت.
به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تیرنگ نیسانی متخصص تغذیه بالینی و رژِیم درمانی اظهار داشت: به دلیل این که نظم وعده های غذایی در تعطیلات عید از بین می رود باید مراقبت از وضعیت تغذیه را در این ایام جدی گرفت، مراقبت غذایی در افرادی که دچار اضافه وزن، دیایت،کبد چرب هستند بیش تر از سایر افراد اهمیت پیدا می کند، تغذیه در این گروه از افراد به عنوان بخشی از درمان به حساب می آید که باید دقت بیش تری در این خصوص انجام شود.
وی افزود: البته منظور از مراقبت از تغذیه به هیچ وجه حذف وعدههای غذایی نیست؛ به دلیل این که عدهای با حذف یکی از وعدههای غذایی، شروع به پرخوری در وعده بعدی میکنند که این رفتاری اشتباه است.
همچنین باید دانست گرسنگی یک هشداری از سمت بدن برای این است که نشان دهد به مواد غذایی نیاز دارد و اگر به این پیغام به موقع پاسخ داده نشود اسید معده باعث آسیب به بدن شده و بدن انسان برای حفظ سطح قندخون مجبور به استفاده از پروتئین ماهیچه ها می شود.
نیستانی همچنین بر مدیریت میزان مصرف تنقلاتی مثل آجیل و شیرینی تاکید کرده و بیان کرد: توصیه ما به افرادی که خانوادههای پرجمعیتی دارند و در طول روز چندیدن نوبت به عید دیدنی و دید و بازدید میروند در تمام مهمانیها از تنقلات استفاده نکنند و خودشان تغذیهشان را کنترل کنند، یکی از راههای کنترل مصرف تنقلات، کاهش حجم شیرینیها و حجم آجیل خریداری شده است.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: مهمترین ملاک برای صرفه جویی در مصرف تنقلات را وزن افراد است نمیتوان معیار ثابتی برای میزان مصرف تنقلات ارائه داد پس خود این افراد با توجه به وزن خود باید مصرف این تنقلات را مدیریت کنند.
نیستانی در پایان خاطر نشان کرد: به افرادی که قصد رفتن به سفرهای نوروزی دارند نیز توصیه می کنیم در استفاده از غذاهای بین راهی توجه کنند و تا جایی که امکان دارد از آب معدنی و غذاهای خانگی یا کنسروها استفاده کنند.
انتهای پیام/