تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳

اخبار لحظه

انتقاد از روش محاسبه سبد معیشت کارگران افزایش سقف تراکنش بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان شتاب احیای بناهای تاریخی با مشارکت مردمی ضرورت ارائه گزارش عملکرد سه ساله مدیریت شهری به شورا ورود اولین سری اتوبوس‌های برقی به کشور ناهماهنگی در اشتراک گذاری داده‌های اکتشافی رشد ۵.۵ درصدی تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲ تمدید مهلت ثبت‌نام‌ کارت بلیت مترو خبرنگاری تا ۱۵ اردیبهشت‌ برق سبز، راه حل کمبود گاز صنایع ضرورت اجرای سیاست تک نرخی شدن ارز تشدید رکود فولاد ایران با تداوم محدودیت‌های چین اعلام جزییات کاهش ساعت کار کارمندان موافقت مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون مجازات اسلامی تعویق در زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی کاهش سرانه حفاظت و مرمت بناهای تاریخی تغییر رنگ پل طبیعت به مناسبت روز جهانی هموفیلی ضرورت اقدام جهادی برای ساخت واگن‌ها راهکارهای تخصصی برای مدیریت وزن کمبود ویتامین B۱۲ سبب کاهش اشتها جدیت مصدومیت ستاره استقلال کمبود شدید نیروی کار در بخش دولتی و خصوصی معادن ایران در انتظار رتبه ۷ تولید فولاد جهان تداوم کاهش نرخ بهره بین بانکی در سال جدید کاهش شدید تعداد معادن در حال بهره‌وری بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال اختصاص نیمی از بودجه ۱۴۰۳ به حمل و نقل عمومی ضرورت اجرای طرح تقسیم تهران آغاز ثبت‌نام متقاضیان ترمیم نمره از اول اردیبهشت تغییر رقم دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ واگذاری ۱۰۰ بنای تاریخی برای مرمت کاهش تعداد معادن فعال کشور بانک‌ها مشمول تعطیلی پنجشنبه‌ها اصلاح موادی از لایحه تجارت در مجلس آخرین مهلت کودکستان‌ها برای محاسبه شهریه مواد غذایی مفید برای سلامت مو ضرورت جلوگیری از طغیان سفید بالک‌ها در پایتخت

6

راهکارهای جلوگیری از افزایش وزن در ایام نوروز

  • کد خبر : 10648
  • 29 اسفند 1397 - 10:59
راهکارهای جلوگیری از افزایش وزن در ایام نوروز

یک  متخصص تغذیه بیان کرد: به دلیل این که در تعطیلات نوروز نظم وعده های غذایی از بین می رود، مراقبت از وضعیت تغذیه را در این ایام باید جدی گرفت. به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تیرنگ نیسانی متخصص تغذیه بالینی و رژِیم درمانی اظهار داشت: به دلیل این که نظم وعده های غذایی […]

یک  متخصص تغذیه بیان کرد: به دلیل این که در تعطیلات نوروز نظم وعده های غذایی از بین می رود، مراقبت از وضعیت تغذیه را در این ایام باید جدی گرفت.

به گزارش سرویس سلامت افق تهران، تیرنگ نیسانی متخصص تغذیه بالینی و رژِیم درمانی اظهار داشت: به دلیل این که نظم وعده های غذایی در تعطیلات عید از بین می رود باید مراقبت از وضعیت تغذیه را در این ایام جدی گرفت، مراقبت غذایی در افرادی که دچار اضافه وزن، دیایت،کبد چرب هستند بیش تر از سایر افراد اهمیت پیدا می کند، تغذیه در این گروه از افراد به عنوان بخشی از درمان به حساب می آید که باید دقت بیش تری در این خصوص انجام شود.

وی افزود: البته منظور از مراقبت از تغذیه به هیچ  وجه حذف وعده‌های غذایی نیست؛ به دلیل این که عده‌ای با حذف یکی از وعده‌های غذایی، شروع به پرخوری در وعده‌ بعدی می‌کنند که این رفتاری اشتباه است.

همچنین باید دانست گرسنگی یک هشداری از سمت بدن برای این است که نشان دهد به مواد غذایی نیاز دارد و اگر به این پیغام به موقع پاسخ داده نشود اسید معده باعث آسیب به بدن شده و بدن انسان برای حفظ سطح قندخون مجبور به استفاده از پروتئین ماهیچه ها می شود.

نیستانی همچنین بر مدیریت میزان مصرف تنقلاتی مثل آجیل و شیرینی تاکید کرده و بیان کرد: توصیه ما به افرادی که خانواده‌های پرجمعیتی دارند و در طول روز چندیدن نوبت به عید دیدنی و دید و بازدید می‌روند در تمام مهمانی‌ها از تنقلات استفاده نکنند و خودشان  تغذیه‌شان را کنترل کنند، یکی از راه‌های کنترل مصرف تنقلات، کاهش حجم شیرینی‌ها و حجم آجیل خریداری شده است.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: مهم‌ترین ملاک برای صرفه جویی در مصرف تنقلات را وزن افراد است نمی‌توان معیار ثابتی برای میزان مصرف تنقلات ارائه داد پس خود این افراد با توجه به وزن خود باید مصرف این تنقلات را مدیریت کنند.

نیستانی در پایان خاطر نشان کرد: به افرادی که قصد رفتن به سفرهای نوروزی دارند  نیز توصیه می‌ کنیم در استفاده از غذاهای بین راهی توجه کنند و تا جایی که امکان دارد از آب معدنی و غذاهای خانگی یا کنسروها استفاده کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghtehran.ir/?p=10648
  • 28 بازدید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.